Foto: Dionne Stax showt soepele moves op dansvloer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax kennen we natuurlijk als een bijzonder soepele dame. Maar ze trekt nu alles uit de kast op de dansvloer. 

Presentatrice Dionne Stax gooit de voetjes van de vloer. Ze was even helemaal los aan het gaan en daar moest natuurlijk een goede foto van komen. Je ziet Dionne dan ook als nooit tevoren. Tenminste, dat is niet helemaal waar. Sterker nog, die dansmoves van Dionne komen heel bekend voor. Waar hebben we die toch eerder gezien?

Lees ook: Dionne Stax wordt weggestuurd van podium tijdens optreden vriend

Dionne Stax heeft verleidelijke danspasjes

Elke keer wordt weer opnieuw duidelijk dat Dionne een van de meest verleidelijke vrouwen van Nederland is. Dat komt deels door haar prachtige , deels door haar charmante en speelse lach en deels door haar enorme aantrekkingskracht. Dat laatste zit hem voornamelijk in de manier waarop Dionne zich gedraagt en presenteert, bijvoorbeeld met haar verleidelijke danspasjes. Dionne weet heel goed wat de aandacht trekt van mannen en hoe ze die aandacht vast moet houden. En ze maakt er bijna een kunstvorm van. Wat Dionne kan, dat kunnen maar weinig vrouwen in Nederland. Gelukkig maar, want anders zou Dionne niet meer zo bijzonder zijn. Ze danst er op het festival lekker op los. Maar waar kennen we die danspasjes nu nog meer van?

Dionne danste al eens eerder zo verleidelijk bij Humberto

In de late night show van Humberto Tan vertoonde Dionne al eens eerder haar fijne danskunsten. Daar werd toen flink op gereageerd. Mensen die begonnen opeens Humberto te snappen, die namelijk iets meer dan alleen collega’s wilde zijn met Dionne. De danspasjes van Dionne maken in ieder geval altijd veel los bij de kijkers. Maar blijkbaar heeft Dionne maar een beperkt aantal moves die ze uit kan voeren, als ze al zo snel in herhaling valt. Maar je hoeft gelukkig ook niet veel danspasjes te hebben, als de moves die je kan al enorm verleidelijk zijn.

Ook traditionele dansen zijn Dionne niet onbekend

De Salsa en de Tango behoren ook gewoon tot Dionne haar repertoire. Ze kan meer dansje dan alleen maar haar signature move. De Spaanstalige dansen zijn haar dan ook absoluut niet onbekend. Dionne kan enorm verleidelijk bewegen en weet deze dansen dan ook in een handomdraai naar haar hand te zetten en eigen te maken. Dionne is een waar danswonder.
Dionne danst wat af

Of ze nu op een festival staat of een dakterras of in de studio van Humberto, Dionne danst wat af. De knappe presentatrice houdt ervan om even heerlijk in de weer te zijn met haar eigen . De meest sierlijke bewegingen wisselt ze graag af met verleidelijk schudden met haar heupen. Voor Dionne gaat het allemaal even makkelijk. En haar volgers die smullen ervan. Die zullen zich de danspasjes van Dionne nog lang kunnen herinneren. En Dionne? Die blijft gewoon lekker dansen, want dat vindt ze zo fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...