Diane Guerrero hield iets voor ons verborgen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na 7 seizoenen kreeg de gevangenisserie Orange is the New Black levenslang van Netflix. Het laatste seizoen werd lekker zoetsappig afgesloten: je favoriete prison-babes kwamen allemaal langs, en ze kregen stuk voor stuk een ‘eind goed, al goed’-afsluiter. Zo ook Maritza.

De rest wel, zij niet

De serie, één van de eerste Netflix Originals, was meteen een groot succes. Wat de carrières van een aantal actrices (en acteurs) in een sneltreinvaart deed schieten. Diane Guerrero doet bijvoorbeeld tegenwoordig goede zaken. Ze speelde de sexy Maritza in de serie. Maar in tegenstelling tot veel van de andere actrices hield deze Colombiaanse altijd het gevangenispak aan. In de eerste aflevering gingen Taylor Schilling en Laura Prepon bijvoorbeeld meteen al uit de kleren. Prepon, die we voornamelijk kende van het onschuldige ‘That 70’s Show’, liet hiermee een hele andere kant van zichzelf zien.

De serie bleef niet schuw met tonen van vrouwelijk schoon: elk seizoen ging er wel een nieuwe dame uit de kleren. Hierdoor hoopten we elk seizoen dat Maritza eindelijk eens aan de beurt zou komen. In seizoen 4 kregen we al een voorproefje tijdens een flashback van haar leven buiten de gevangenis.

Willen we meer of minder?

Dat smaakte naar meer en we worstelden ons door de rest van de serie heen. Orange is the New Black is typisch zo’n serie die een paar seizoenen te lang doorging. En van Diane kregen we uiteindelijk weinig extra’s te zien, als je begrijpt wat we bedoelen. Ze had waarschijnlijk inspiratie opgedaan bij haar personage als oplichtster: haar kaarten bleven dicht bij de spreekwoordelijke borst. Die letterlijke borst hield ze tot het einde zorgvuldig verscholen onder haar vormloze gevangenispak. Maar nu ze eindelijk vrijgelaten is van de gevangenisserie, hoeft ze haar voorgevel niet meer verbergen!

via Gfycat

Pluspunten

Ze maakt van deze kans gelukkig gretig gebruik. Deze rollen vragen van haar juist buiten de gevangenis te blijven, waar ze iets meer eigen keuze heeft in haar outfit. In Doom Patrol speelt ze Crazy Jane. Een personage met minstens 64 gespleten persoonlijkheden. Keuze genoeg dus. En in het zonovergoten Miami van Jane the V****n zijn de outfits ook een stuk strakker en luchtiger. Maar het is haar instagramfeed waar ze echt schittert, want daar schroomt ze niet d’r pluspunten met haar volgers te delen.

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten