Deze voetballers probeerden tevergeefs Hélène Hendriks te versieren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is in de voetbalwereld een van de meest begeerlijke vrouwen naast de lijn. Deze voetballers probeerden tevergeefs haar te versieren.

Presentatrice Hélène Hendriks krijgt regelmatig berichtjes van allerlei verschillende voetballers. Die willen namelijk allemaal een leuk afspraakje met de beeldschone presentatrice. Dat interesseert Hélène niet zoveel, ze gaat namelijk meestal niet in op die verzoekjes. Hélène is niet gevoelig voor dat soort aandacht. Toch zijn er een aantal voetballers die iets beter hun best deden dan de rest. Gelukkig is daar nog beeld en foto materiaal van.

Lees ook: Foto: Wordt dit de rol van Hélène Hendriks in nieuwe talkshow VI Vandaag?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Andy van der Meijde flirt hevig met Hélène

Toen Hélène videobelde met oud voetballer Andy van der Meijde ontstond er toch een klein stukje romantiek tussen de twee. Andy dacht toch eventjes zijn geluk te proberen bij de lieftallige presentatrice van VI. Vermomd als ouderwetse mannenhumor probeert Andy Hélène in te pakken met zijn charmes. Het lukt hem niet helemaal, maar de poging is dapper te noemen. Maar heeft er ooit wat gespeeld tussen de twee? Daar hint Andy namelijk wel op. Hij vertelt: “Ik had jou al een keer bij mij in de auto, maar toen waren er geen camera’s.” Wat is er allemaal gebeurt tussen Hélène en Andy in de auto? Daar willen beide niet bepaald op in gaan, maar misschien speelt er wel iets meer dan ze laten doorschemeren.

Johan Derksen wil wel privé foto van Héléne

Oude bromsnor Johan Derksen was in een ver verleden natuurlijk ook gewoon voetballer. Tegenwoordig houdt hij zich meer bezig met praten over voetbal. En over Héléne, meestal als ze er nog bij is ook. Het is duidelijk voor iedereen die VI volgt dat Johan erg gecharmeerd is van Héléne. Zo maakte hij ooit een wel heel schunnig compliment over een foto van Héléne en sinds dat moment probeert hij een privé foto van de presentatrice te bemachtigen. Johan maakte zijn intenties wel heel duidelijk toen hij in een uitzending aan het flirten raakte met Héléne. “Hallo schatje”, begon Johan en daarmee was Héléne gelijk helemaal van slag. Het is duidelijk dat Johan een speciaal plekje in zijn hart heeft voor Héléne. Het zal dan ook lang duren voordat hij zijn verhitte flirtpogingen zal stoppen.

Bert Konterman gaat op date met Héléne Hendriks

Wist je dat Héléne ooit in First Dates heeft gezeten? Tenminste, niet het officiële programma, maar de ESPN variant. In een van de Lekker Weekend video’s van ESPN schittert de presentatrice samen met trainer Bert Konterman in een bijzondere versie van First Dates. Het is uiteindelijk niks geworden tussen de twee, maar heel even leken de vonken van het scherm af te vliegen. Ze lijken qua koppel ook zo goed bij elkaar te passen. Helaas mocht het niet baten en gaat Héléne alleen verder. Gelukkig zijn er nog genoeg (oud)voetballers die graag nog een poging zouden wagen voor een date met Héléne.

https://youtu.be/TPr-fiNWfGc?t=169

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!