Deze plaatjes van vrouwen doen mee aan Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je mag voor komend tv-seizoen alvast een stipje op de kalender zetten: de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje maken de nieuwe editie van dit kunstzinnige tv-programma absoluut het kijken waard. O.a. Bibi Breijman, Victoria Koblenko en Miljuschka Witzenhausen doen mee! We kijken dus alvast reikhalzend uit naar de traditionele aflevering waarin er zonder kleren gefotografeerd wordt. Zolang Raymond van Barneveld en Bert van Leeuwen hun kleding maar aan houden…

Het Perfecte Plaatje keert voor het vierde jaar op rij terug! Logisch, want het programma waarin BN’ers in korte tijd ‘opgeleid’ worden tot artistieke fotografen zorgt elk seizoen weer voor spraakmakende tv. Ook de steeds terugkerende ‘kledingloze’ aflevering draagt daar natuurlijk aan bij. In dat kader kijken we dit najaar met extra aandacht naar de fotografiekunsten van Victoria Koblenko, Bibi Breijman, Patricia Paay en Janny van der Heijden.

Lees ook: ‘Miljuschka Witzenhausen is de mooiste moeder van Nederland’

Mooie deelnemers Het Perfecte Plaatje bekend

Art Rooijakker verklapte vandaag met een Instagrampost wie er dit jaar in de ‘klas’ zitten tijdens het fotografieprogramma. Wat blijkt? Er zitten een aantal perfecte plaatjes tussen! We weten dankzij hun Instagramkanalen en verleden als model al dat Victoria Koblenko, Miljuschka Witzenhausen en Bibi Breijman oog hebben voor goede foto’s. Patricia Paay bewees ook al eerder dat ze het goed doet in beeld. Janny van der Heijden, jurylid van Heel Holland Bakt, weet ook goed hoe ze dingen smakelijk in beeld kan brengen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Art Rooijakkers (@artrooijakkers) op

Wie mogen hun kleding aan houden?

Andere kandidaten zijn Soy Kroon, Bert van Leeuwen, Stefano Keijzers en Raymond van Barneveld. Zolang deze heren netjes tweede viool spelen naast bovengenoemde blikvangers, gaan we een schitterend seizoen van Het Perfecte Plaatje tegemoet…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Gerelateerde berichten