Deze plaatjes van vrouwen doen mee aan Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je mag voor komend tv-seizoen alvast een stipje op de kalender zetten: de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje maken de nieuwe editie van dit kunstzinnige tv-programma absoluut het kijken waard. O.a. Bibi Breijman, Victoria Koblenko en Miljuschka Witzenhausen doen mee! We kijken dus alvast reikhalzend uit naar de traditionele aflevering waarin er zonder kleren gefotografeerd wordt. Zolang Raymond van Barneveld en Bert van Leeuwen hun kleding maar aan houden…

Het Perfecte Plaatje keert voor het vierde jaar op rij terug! Logisch, want het programma waarin BN’ers in korte tijd ‘opgeleid’ worden tot artistieke fotografen zorgt elk seizoen weer voor spraakmakende tv. Ook de steeds terugkerende ‘kledingloze’ aflevering draagt daar natuurlijk aan bij. In dat kader kijken we dit najaar met extra aandacht naar de fotografiekunsten van Victoria Koblenko, Bibi Breijman, Patricia Paay en Janny van der Heijden.

Lees ook: ‘Miljuschka Witzenhausen is de mooiste moeder van Nederland’

Mooie deelnemers Het Perfecte Plaatje bekend

Art Rooijakker verklapte vandaag met een Instagrampost wie er dit jaar in de ‘klas’ zitten tijdens het fotografieprogramma. Wat blijkt? Er zitten een aantal perfecte plaatjes tussen! We weten dankzij hun Instagramkanalen en verleden als model al dat Victoria Koblenko, Miljuschka Witzenhausen en Bibi Breijman oog hebben voor goede foto’s. Patricia Paay bewees ook al eerder dat ze het goed doet in beeld. Janny van der Heijden, jurylid van Heel Holland Bakt, weet ook goed hoe ze dingen smakelijk in beeld kan brengen.

Wie mogen hun kleding aan houden?

Andere kandidaten zijn Soy Kroon, Bert van Leeuwen, Stefano Keijzers en Raymond van Barneveld. Zolang deze heren netjes tweede viool spelen naast bovengenoemde blikvangers, gaan we een schitterend seizoen van Het Perfecte Plaatje tegemoet…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!