Deze nieuwe Vandaag Inside-barvrouwen wil je zeker leren kennen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verandering is af en toe noodzakelijk, zo ook bij Vandaag Inside. Zo heeft het programma sinds kort een nieuwe barvrouw!

Vandaag Inside, de spraakmakende show die voortkomt uit het iconische Voetbal Inside, heeft behalve de vertrouwde gezichten van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp nu ook nieuwe sterren laten schitteren in de vorm van barvrouwen Valerie Plat, Rebecca van den Hoek en Isa de Bruin. Hun aanwezigheid voegt niet alleen een vleugje charme toe aan de set, maar ze brengen ook een verfrissende dynamiek en een uniek perspectief naar de show.

De barvrouwen van VI kunnen meer dan drankjes schenken

Terwijl Valerie, Rebecca en Isa hun flair inzet om drankjes te schenken, gaat de rol van de dames verder dan alleen het dienen van alcoholische versnaperingen. Ze zijn ook een beetje de levendige noot in de studio. Door de aanwezigheid van de leuke vrouwen wordt de sfeer er ook beter op. Met enthousiasme en gevoel voor humor zorgen de dames voor een flinke vooruitgang in het programma. De kijkers krijgen niet alleen de scherpe analyses van de heren voorgeschoteld, maar kunnen nu ook genieten van het vrolijke karakter van Valerie, Isa en Rebecca. De charmante rol van de barvrouwen gaat verder dan alleen het schenken van drankjes. Ze lopen bijzonder elegant door de studio heen, geven dan soms een knipoog naar de camera en voegen een vleugje spanning toe aan de uitzending. de kijker kan dus van veel meer genieten dan de sterke analyses van de drie heren aan tafel.

Lees ook: Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

Waarom heeft Vandaag Inside een barvrouw nodig?

Een barvrouw zoals Valerie Plat, Rebecca van den Hoek en Isa de Bruin brengt een ontspannen sfeer naar de studio, waar de gemoederen van de heren soms flink oplopen. De gezellige ‘kroegsetting’, compleet met  barvrouw, zorgt ervoor dat de heren en hun gasten zich allemaal heerlijk op hun gemak voelen. Daardoor ontstaan er natuurlijke en ongedwongen gesprekken die altijd mooie televisie opleveren. Door een lieve barvrouw in de studio te brengen, wordt de show toch al gauw leuker om te kijken. Mensen vinden het nogal fijn om iemand als Valerie, Rebecca of Isa op hun beeld te zien en dat is ook niet zo gek.

Vandaag Inside wordt met nieuwe barvrouwen een stuk interessanter

De stralende barvrouwen van Vandaag Inside zijn niet zomaar een stukje aankleding in de studio. Hun aanwezigheid brengt het nodige leven en humor in de show. De charmante dames zijn zeker een mooie toevoeging op een al erg leuk programma. Natuurlijk kijk je nog steeds voor de scherpe antwoorden van Johan, René en Wilfred, maar ook een klein beetje voor de mooie dames achter de bar. En met deze nieuwe gezichten hoef je nooit meer wat te missen op je scherm. Het wordt op deze manier een stukje interessanter om je televisie ’s avonds aan te zetten. Vandaag Inside was nog nooit zo interessant als dit jaar en dat allemaal vanwege de nieuwe vrouwen in de studio.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?