Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen.

Fans van Hélène Hendriks zijn door het dolle en dat snappen wij helemaal. Met zulk fantastisch nieuws kan dat natuurlijk niet anders! Je kan haast zeggen dat het halve land in vuur en vlam staat! We worden namelijk massaal verwent met een heerlijk nieuwtje omtrent fan-favoriet Hélène. Zo maakt SBS6 bekend dat Hélène het nieuwe jaar aftrapt met een winterse variant van haar favoriete talkshow. Je hoort het goed: de beeldschone blondine maakt er een Oranjewinter van!

Hélène Hendriks verwent kijkers met verwarmend plaatje voor De Oranjewinter

Na maandenlang smeken of Hélène Hendriks weer op de buis mag is het dan eindelijk weer zo ver. De beeldige blondine helpt ons allemaal de winter door op wel heel bijzondere manier. Zo gaat ze namelijk met een winterse variant van haar bekende show van start! De Oranjewinter zal het nieuwe jaar aftrappen met twee wekken onbelemmerd Hélène. En als we dit heerlijke kiekje mogen geloven wordt het echt een topshow. De beeldschone presentatrice verwent ons namelijk met een heerlijke foto achter de schermen. Met trotse glimlach poseert Hélène glunderend voor de camera. En wij snappen wel dat Hélène staat te trappelen. Met de wonderen die de laatste editie voor haar carrière heeft gedaan kan dit alleen maar veel goeds betekenen! Wie weet is dit wel de start van elke dag Hélène! Ons hoor je daar in ieder geval niet over klagen!

Lees ook: Hélène Hendriks laat zich achter de schermen innig omhelzen in rood jurkje

Hélène Hendriks vervangt Vandaag Inside op SBS6

En dat Hélène Hendriks weer terugkomt op de buis is ook groot nieuws voor Vandaag Inside. Het betekent namelijk dat de heren met een welverdiende vakantie kunnen! Net zoals afgelopen zomer vervangt Hélène met haar De Oranjewinter namelijk de uitzendingen. En daar zijn Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen niet bij nodig! Gelukkig ook maar, want Hélène hebben we veel te lang niet meer gezien. Na haar spectaculaire zomereditie krijgen we van de blondine namelijk niet genoeg. Nou had Hélène al bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen aan zat te komen, maar dat deze zo snel zou komen hadden we alleen maar kunnen hopen. En de heren zullen natuurlijk ook niet klagen dat ze weer even met pauze kunnen!

Fans Hélène Hendriks dolblij met terugkeer

Om het over de fans van Hélène Hendriks nog maar niet te hebben. De beeldschone blondine is natuurlijk razend populair! Zo won ze recent nog de Televizier-ring voor beste presentatrice, en terecht! Logisch dus dat haar fans helemaal door het dolle zijn vanwege haar terugkeer op de buis. En dan ook nog eens met een dagelijkse talkshow! Wat een cadeautje zo in de kille winterdagen. En met Hélène aan het roer hebben wij er alle vertrouwen in dat het een topshow wordt. De scherpe kijker zal echter opvallen dat De Oranjewinter zelf niets nieuws is. Zo werd deze vorig jaar ook al gehost, alleen toen wel door het bekende VI-trio. En als Hélène natuurlijk één ding bewezen is, is het wel dat ze ons elke dag kan verassen! Wij kunnen dan ook niet wachten op de tweede editie van de show.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op Instagram

Als je nou niet langer kan wachten op de terugkeer van Hélène Hendriks, dan moet je even op Instagram kijken. Daar wacht nog veel meer moois op je!

Bron: Vandaag Inside

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...