Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Kledingontwerpster, onderneemster en voormalig actrice Nikkie Plessen is ongetwijfeld de meest succesvolle vrouw van Nederland. Met haar goedlopende bedrijf weet ze alle vrouwen van Nederland stijlvol en charmant te kleden. Nikkie is ook een slimme ondernemer. Ze bespaart namelijk flink op de kosten voor het inhuren van allerlei modellen door gewoon zelf op de foto te gaan. Ze gooit haar prachtige in de strijd om haar eigen ontworpen kleding te promoten via haar eigen goedlopende kanalen. Het mooie daarvan is dat Nikkie dus regelmatig hele leuke en spannende foto’s de wereld in slingert. Van korte rokjes tot strakke jurkjes, Nikkie draagt het allemaal met liefde. En al die foto’s worden natuurlijk flink gewaardeerd, want al die mooie foto’s redden jou van een saaie zondagmiddag.

Lees ook: Nikkie Plessen feest op Ibiza en maakt heerlijke foto
Nikkie is zelfs aantrekkelijk in dikke Winterjas

Nikkie kan elke outfit aantrekkelijk maken. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de prachtige dame in de outfit. Zelfs in een dikke winterjas weet Nikkie er ongelooflijk knap en bijzonder uit te zien. Dat komt ook omdat Nikkie precies weet hoe ze moet staan en wat voor houding ze aan moet nemen om zelfs in haar dikke jas verleidelijk over te komen. Ze is daarmee een inspiratie voor alle vrouwen deze winter die ook, ondanks de kou, een beetje aantrekkelijk over willen komen. En met het koude gure weer, kan je maar beter naar de prachtige foto van Nikkie staren, dan buiten de kou trotseren. Nu heb je thuis vanaf de bank, met je verwarming hoog, toch het idee dat je buiten bent geweest, dankzij Nikkie haar foto’s. Daarmee is jouw saaie zondag gelijk een stukje beter geworden. Maar daar stopt Nikkie niet. De bloedmooie blondine heeft nog een leuke foto voor je klaar staan.
Nikkie imponeert met stout en spannend bloesje

In haar dikke winterjas was Nikkie misschien wel aantrekkelijk, maar daar moest ze toch wel een beetje moeite voor doen. In andere outfits gaat het Nikkie toch wat makkelijker af om er op haar best uit te zien. Bijvoorbeeld in dit bloesje, die net genoeg open valt om je een klein stukje te teasen. Met haar foto maakt Nikkie jouw dag toch weer een stukje beter. Ook een stukje warmer, want als je meer dan een paar seconde naar Nikkie kijkt, dan stijgt je gevoelstemperatuur gelijk met een paar graden. Haar zwoele blik gecombineerd met haar spannende kleding maakt van Nikkie een absoluut genot om naar te mogen kijken. Gelukkig vindt Nikkie dat zelf ook, want ze post de ene interessante foto na de andere. Als het aan Nikkie ligt hoef jij straks nooit meer een saaie zondag mee te maken. Haar foto’s die zorgen daar wel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!