De sporttopjes van Jutta Leerdam lijken steeds krapper te worden (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Jutta Leerdam laat zichzelf steeds meer en meer bekijken! Elke sportsessie draagt ze steeds een kleiner topje, kunnen haar enorme troeven dit wel volhouden?

Onze prachtige blondine, Jutta Leerdam, is veel aan het trainen in haar eentje voor de aankomende wedstrijden. Maar wat best opvallend is, is dat Jutta elke keer traint met een kleiner topje! Zal ze hierna ook steeds kortere broekjes aandoen?

Het kleinste topje van Jutta Leerdam tot nu toe

Zou Jutta Leerdam het doorhebben dat ze elke keer een kleiner topje draagt in de sportschool? Dat vragen mensen zich af, want ze ging wel erg snel van een normaal shirt naar een topje en nu dus naar een flinterdun, kort en wit topje! Haar twee grote vriendinnen zullen het vast lastig hebben om alles goed bij elkaar te houden. Nog een beetje een kleiner topje en haar ‘vriendinnen’ zouden er zo uit springen! Ze draagt deze korte topjes wel alleen maar in de sportschool, tot nu toe. Je kan daarnaast ook echt goed zien hoeveel ze wel niet aan het sporten is! Ook in deze video zien we de prachtige blondine gewichten heffen. Jutta heeft echt een goede conditie, daar is geen twijfel aan!

Klik hier om zelf de video te bekijken.

Jutta-Leerdam-Jake-Paul

Jutta Leerdam en Jake Paul zien elkaar niet vaak

Onze prachtige blondine Jutta Leerdam heeft al langere tijd een relatie met de influencer en bokser Jake Paul. De twee kunnen elkaar alleen niet altijd even vaak zien. Jutta is nu namelijk in Nederland en bereidt zich goed voor op de wedstrijden waar ze nu zonder team aan meedoet. Daarom moet ze zich compleet focussen op haar carrière en ervoor zorgen dat ze super fit is! En Jake Paul is ook veel bezig met zijn carrière en bereidt zich voor op de wedstrijd tegen Mike Tyson.

Daarom kunnen de twee elkaar op dit moment niet veel zien. Jutta heeft laatst ook een video gedeeld waarin ze vertelde dat ze het echt verdrietig vond om het land te verlaten, want ze laat niet alleen Jake achter, maar ook zijn lieve hond die haar met grote puppyogen aan het bekijken was. Maar toch is Jutta weer teruggevlogen naar Nederland. Gelukkig heeft ze daar wel veel support van familie en vrienden.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram en Tiktok

Als je meer wil zien van Jutta Leerdam, dan moet je even naar het Instagramkanaal van de schaatsster gaan. Daar staan namelijk nog veel meer foto’s en video’s van de prachtige blondine! Maar de schaatsster heeft verder ook nog een leuk Tiktok account! Daar plaatst de blondine veel andere inkijkjes van haar leven, het is het dus ook zeker waard om daar een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!