De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN’ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend…

Net nu ze zelf een week op vakantie gegaan is staat Monica Geuze op het punt om haar debuut te maken bij De Slimste Mens. Daar gaan we natuurlijk graag even voor zitten! Hoewel het programma met oudgedienden Philip Freriks en Maarten van Rossem aan het roer soms een beetje vlotheid mist, zijn er naast de opvallende deelname van Monica Geuze nog véél meer goede redenen om dit seizoen in te schakelen!

Vrouwelijke deelnemers De Slimste Mens

Terwijl Monica Geuze gaat proberen te bewijzen dat influencers écht niet alleen met hun smartphone denken, zien we ook andere interessante vrouwen in de Slimste Mens-studio langskomen dit seizoen. Wat dacht je van Astrid Kersseboom, Maria Fiselier en Markoesa Hamer? Geen beroerde selectie!

Ortál Vriend wéér in spelshow

Ook Ortál Vriend staat op de lijst van deelnemers dit seizoen. Waar kennen we haar ook alweer van? De actrice deed deze winter mee aan De IJzersterkste, een spelshow waarin BN’ers tot schaatsers omgeschoold werden. Daar stal Ortál de show al met de inhoud van haar strakke schaatspak. Of ze ook met de inhoud van haar hoofd indruk gaat maken? We gaan het zien vanaf 13 juli!

Lees ook: IJzersterke BN’ers in superstrakke schaatspakken

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.