De leukste foto’s en video’s van Maxime Meiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Aangezien de bevalling van Maxime Meiland steeds dichter bijkomt is het een mooi moment om even terug te blikken op de leukste momenten van Maxime.

Nu Maxime Meiland zich klaar maakt voor de komst van haar tweede kindje zien we de realityster iets minder in het openbaar. Dat gaat ook iets lastiger, als hoogzwangere vrouw. Maar zodra Maxime bevallen is, is de verwachting dat je haar weer op al haar bekende plekjes kan spotten. Maxime is altijd erg ondernemend en deelt haar avonturen maar al te graag met haar volgers. Om je daarop alvast voor te bereiden is kan je hier een terugblik zien van al haar leukste foto’s en video’s.

Lees ook: Spin-off Chateau Meiland met zusjes Meiland in de hoofdrol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Wijnen, Wijnen, Wijnen

Wie kent de bekende uitspraak niet. Het is een van de redenen waarom Chateau Meiland zo bekend is geworden. Nadat Martien aan een van de bouwvakkers die voor hem aan de slag was, had gevraagd of hij een wijntje wilde, hoefde de man niets. Martien en Maxime dachten daar heel anders over. Zij gingen namelijk lekker aan de wijn en maakte dat op een ludieke manier duidelijk. Hier kan je nog een keer zien hoe dat toen ging.

Met Maxime in bad

Na een lange dag is het voor Maxime ook belangrijk om even goed te ontspannen. Bijvoorbeeld in bad met, je raad het al, een wijntje. Lekker een serie kijken in bad, dat is voor Maxime de ultieme manier om te ontspannen. En dat soort momenten deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar volgers. Vandaar dat ze trots haar avonturen in bad op haar Instagram plaatst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Niet meer de blonde lokken

Het was voor vele van haar volgers toch echt wel even een schok, toen Maxime niet langer als blondine door het leven ging. Inmiddels is ze weer terug bij haar blonde kapsel, maar er was even een periode dat Maxime prachtige rode lokken had. Het maakte Maxime, die al erg verleidelijk kan zijn, nog even iets verleidelijker. Haar ginger kapsel kwam misschien onverwachts, maar was zeker niet ongewenst. Sterker nog, een hoop fans vragen zich af wanneer Maxime besluit om haar rode lokken weer terug te halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime had heel even haar eigen kledinglijn

Het kan zijn dat je het gemist hebt, maar voor eventjes heeft Maxime Meiland een voet gehad in de mode industrie. Haar mode avontuur was echter al voorbij voordat het begon, maar Maxime heeft er een hoop van geleerd. Het bewijst maar weer dat Maxime een erg ondernemende vrouw is die graag nieuwe dingen probeert. Ach, het leverde in ieder geval een hoop leuke foto’s op van Maxime, dus is er uit haar mode avontuur toch nog iets goeds gekomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monciel (@monciel.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.