De leukste foto’s en video’s van Maxime Meiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Aangezien de bevalling van Maxime Meiland steeds dichter bijkomt is het een mooi moment om even terug te blikken op de leukste momenten van Maxime.

Nu Maxime Meiland zich klaar maakt voor de komst van haar tweede kindje zien we de realityster iets minder in het openbaar. Dat gaat ook iets lastiger, als hoogzwangere vrouw. Maar zodra Maxime bevallen is, is de verwachting dat je haar weer op al haar bekende plekjes kan spotten. Maxime is altijd erg ondernemend en deelt haar avonturen maar al te graag met haar volgers. Om je daarop alvast voor te bereiden is kan je hier een terugblik zien van al haar leukste foto’s en video’s.

Lees ook: Spin-off Chateau Meiland met zusjes Meiland in de hoofdrol
Wijnen, Wijnen, Wijnen

Wie kent de bekende uitspraak niet. Het is een van de redenen waarom Chateau Meiland zo bekend is geworden. Nadat Martien aan een van de bouwvakkers die voor hem aan de slag was, had gevraagd of hij een wijntje wilde, hoefde de man niets. Martien en Maxime dachten daar heel anders over. Zij gingen namelijk lekker aan de wijn en maakte dat op een ludieke manier duidelijk. Hier kan je nog een keer zien hoe dat toen ging.

Met Maxime in bad

Na een lange dag is het voor Maxime ook belangrijk om even goed te ontspannen. Bijvoorbeeld in bad met, je raad het al, een wijntje. Lekker een serie kijken in bad, dat is voor Maxime de ultieme manier om te ontspannen. En dat soort momenten deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar volgers. Vandaar dat ze trots haar avonturen in bad op haar Instagram plaatst.
Niet meer de blonde lokken

Het was voor vele van haar volgers toch echt wel even een schok, toen Maxime niet langer als blondine door het leven ging. Inmiddels is ze weer terug bij haar blonde kapsel, maar er was even een periode dat Maxime prachtige rode lokken had. Het maakte Maxime, die al erg verleidelijk kan zijn, nog even iets verleidelijker. Haar ginger kapsel kwam misschien onverwachts, maar was zeker niet ongewenst. Sterker nog, een hoop fans vragen zich af wanneer Maxime besluit om haar rode lokken weer terug te halen.
Maxime had heel even haar eigen kledinglijn

Het kan zijn dat je het gemist hebt, maar voor eventjes heeft Maxime Meiland een voet gehad in de mode industrie. Haar mode avontuur was echter al voorbij voordat het begon, maar Maxime heeft er een hoop van geleerd. Het bewijst maar weer dat Maxime een erg ondernemende vrouw is die graag nieuwe dingen probeert. Ach, het leverde in ieder geval een hoop leuke foto’s op van Maxime, dus is er uit haar mode avontuur toch nog iets goeds gekomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...