De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van radio-DJ Fien Vermeulen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fien Vermeulen is een van de meest bekende stemmen op de Nederlandse radio. Maar deze opmerkelijke feitjes wist je zeker nog niet van haar.

Radio-DJ Fien Vermeulen is niet alleen een van de meest bekende stemmen op de Nederlandse radio, ze is ook nog eens een van de mooiste vrouwen die voor de radio werkt. Fien heeft een beeldschoon uiterlijk, een erg charismatische stem en weet zichzelf onvergetelijk te maken bij haar volgers. Maar wat weet jij eigenlijk allemaal van Fien? Waren deze opmerkelijke feitjes en foto’s al opgevallen bijvoorbeeld?

Lees ook: Marieke Elsinga zet haar Mattie voor schut met hele slechte foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fien Vermeulen (@fienvermeulen)

Fien deed ooit mee aan Expeditie Robinson

De prachtige blondine is een stuk stoerder dan ze er in eerste instantie uit ziet. Ze deed namelijk een aantal jaar terug mee aan expeditie RobinsonFien wist het bij Expeditie Robinson best ver te schoppen en toen ze eenmaal terug was kon ze het niet laten om even de mooiste momenten op een rijtje te zetten. Hoewel de expeditie voor Fien zwaar was, zou ze het voor geen goud hebben willen missen. Fien vond het geweldig om deel te mogen nemen aan het spannende avonturen programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fien Vermeulen (@fienvermeulen)

Fien deelt foto van leuk huisje in Amersfoort

Waar in Nederland heeft de beeldschone Fien zich gevestigd? Nou, blijkbaar in Amersfoort. Dat vindt Fien namelijk de mooiste stad van Nederland. Vorig jaar kreeg Fien de sleutels van haar eigen huisje en ze zou niet meer terug willen. Het is de eerste koopwoning van Fien, die het omschreef als haar aller eerste ‘grote mensen huis’. Fien is wat dat betreft nog heerlijk spontaan gebleven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fien Vermeulen (@fienvermeulen)

Fien had een relatie met Igmar Felicia

Voor een lange tijd presenteerde Fien en Ingmar samen een programma op Q-Music. Maar plotseling begonnen ze ook nog eens gevoelens voor elkaar te krijgen. De twee radio-DJ’s konden het erg goed met elkaar vinden. Alleen duurde de relatie niet bijzonder lang. In 2020 werd bekend dat het stel inmiddels al weer uit elkaar was. De liefde had niet overwonnen. Inmiddels is Fien alweer een tijdje singel. Ze hoeft voorlopig ook nog even geen man om zich heen te hebben. Fien is helemaal gelukkig met zichzelf. Voor Fien is dat meer dan genoeg.

Fien heeft de mooiste lach van Nederland

Er lopen een hoop mooie vrouwen rond in Nederland, maar geen een heeft een lach zo leuk als die van Fien Vermeulen. Met haar parelwitte tanden en volle lippen is de lach van Fien eentje die je gezien moet hebben. Fien lacht ook niet met alleen haar mond, maar lijkt met haar hele lichaam te kunnen lachen. En dat is een erg mooie kwaliteit. Als Fien naar je lacht is je dag gelijk een stukje beter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fien Vermeulen (@fienvermeulen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.