Marieke Elsinga zet haar Mattie voor schut met hele slechte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga vindt haar collega Mattie een van de liefste en leukste personen op aarde. Maar die moet je soms ook gewoon een beetje voor schut zetten. 

Presentatrice Marieke Elsinga heeft een bijzondere band met haar radio collega Mattie. Als he van buitenaf naar hen kijkt, dan zou je zweren dat ze in een relatie zitten. De manier waarop ze met elkaar omgaan is soms wel heel persoonlijk en . Toch speelt er niks tussen de twee. Ze hebben alleen een hele intense vriendschap gaande. En af en toe mogen de twee goede vrienden elkaar wel een klein beetje voor schut zetten. Marieke besluit om speciaal voor de verjaardag van Mattie een superleuke foto uit de oude doos te delen.

Lees ook: Verklapt Marieke Elsinga een zwangerschap op deze foto?

Marieke kijkt nogal bang op foto

Het is absoluut niet de beste foto van het duo, maar hij is wel stiekem te leuk om niet op het internet te delen. Marieke gooit even deze beschamende foto van haar en haar beste maatje de wereld in. En op die foto zie je een van de vele gekke fotogezichten die Mattie bezit. Om de een of andere reden komt Mattie altijd een beetje ongemakkelijk over op foto’s. En dat zie je extra goed in dit leuke plaatje wat Marieke deelt op haar Instagram. Dat is wel een echt teken van vriendschap. Want wie anders dan je beste vriend kan met een glimlach je aller slechtste foto delen met de wereld. En dat is precies wat Marieke hier doet. Nu zal Mattie er wel om hebben kunnen lachen, maar het zal je maar overkomen.
Mattie en Marieke nuttigen graag een drankje

Het helpt als je beste vriend een beetje dezelfde hobby’s heeft als jij. Voor Mattie en Marieke is dat hartstikke makkelijk. Ze houden beide enorm van drank. Dus dat schept toch wel een beetje een band. Al helemaal als je samen aan het zoveelste shotje begint en jezelf helemaal lam probeert te krijgen. Mattie en Marieke maken het er een sport van om de ander onder de tafel te kunnen drinken. Toch lijken beide nooit van elkaar te willen verliezen en eindigt zo’n avond met twee bezopen radio presentatoren. En dat terwijl ze beide best wel tegen een drankje kunnen. Alcohol is de verbindende factor in de vriendschap van Mattie en Marieke. Al is er natuurlijk veel meer dat hen verbind.

Marieke geeft zichzelf weg als cadeautje op foto

Marieke Elsinga heeft lang na moeten denken over het perfecte cadeautje voor Mattie. Maar na lang bij zichzelf te raden gaan heeft ze de oplossing gevonden. Wat nou als ze gewoon zichzelf cadeau geeft? Wel zo makkelijk, want dan hoeft ze het bonnetje ook niet te bewaren. Marieke gooit gauw een strik om zichzelf heen en staat helemaal klaar om zichzelf aan Mattie te geven. En wie zou niet blij zijn met zo’n cadeau?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!