Davina Michelle voelt zich te groot voor Nederland op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle laat haar passie zien in het nieuwe programma Liefde voor Muziek. Helaas maakt ze daarmee wel de overstap naar de zuiderburen. 

De bloedmooie zangeres Davina Michelle vertrekt naar de zuiderburen. Voor het Vlaamse programma Liefde voor Muziek, een soort Beste Zangers in België, treed Davina een aantal keer op in een studio over de grens. En dat vindt de prachtige blondine natuurlijk helemaal niet erg. Ze heeft ook een flinke liefde voor muziek en in België mag ze een stuk meer dan hier in Nederland. Genoeg redenen dus om haar koffer in te pakken en richting het zuiden te vertrekken. Wie weet kan ze er ook nog een aantal optredens aan vast plakken, dan weet ze haar tijd wel uit te zitten totdat er in Nederland weer het een en ander mag.

Lees ook: Foto: Dit is de outfit die Davina Michelle in bed aanheeft
Davina wil graag bewijzen dat ze de beste zanger is op de foto

Zoals je op de foto kan zien heeft Davina een flinke portie competitie te pakken in het programma. Niet dat er echt een winnaar uit het programma rolt, maar er is toch wel een beetje druk om het beste te presteren. Davina wil graag bewijzen dat van alle zangers en zangeressen op de foto, zij toch wel de allerbeste is. Nu heeft ze ook een hele goede kans om als beste naar voren te komen. Davina heeft een geweldige uitstraling, een prachtig en niet te vergeten een geweldige stem. Die combinatie overtreft al veel van de artiesten die hier op de foto staan. Davina is namelijk uit ander hout gesneden dan de meeste artiesten dat zijn en dat bewijst ze keer op keer met haar fantastische optredens. Davina stijgt wat dat betreft ver uit boven de gemiddelde artiest in zowel Nederland als België.

Foto: Davina is de Nederlandse zangeres met de beste looks

Waar andere zangeressen nogal braaf kunnen zijn of juist de meest absurdistische pakjes uit de kast halen om maar een beetje relevant te blijven, heeft Davina haar ideale look allang gevonden. En die doet het geweldig op het podium. Davina gaat altijd voor een flinke ‘Rock ‘N Roll’ sfeer, maar dan lekker op haar eigen manier. En soms dan gooit ze het juist over een hele andere boeg. Al blijft ze grijpen naar de spannende pakjes, een beetje doorschijnend, en heerlijk casual. Voor Davina gaat het er vooral om dat ze goed en vrij kan bewegen op het podium en dat de outfits die ze draagt volledig in haar stijl zijn. Als ze daarbij ook nog een beetje verleidelijk over komen is Davina helemaal blij. Al weet Davina, los van de outfits die ze draagt, zelf ook al mensen goed te verleiden. Met haar aantrekkelijke volle lippen, prachtige ogen en volle, blonde lokken is ze de droom van menig man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.