Foto: Dit is de outfit die Davina Michelle in bed aanheeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle liet iedereen schrikken met haar ‘just out of bed’ look. Maar stiekem is die heel erg leuk om naar te mogen kijken. 

Zangeres Davina Michelle is een van de meest aantrekkelijke dames van Nederland. Maar meestal gaat ze schuil onder een laag make-up en verhult ze zich in de meest verleidelijke of stoere outfits. De meer rauwe Davina, die de meeste mensen niet te zien krijgen, staat minder vaak op de foto. Maar Davina zonder alle toeters en bellen is minstens net zo knap, dan wel niet knapper dan een helemaal opgemaakte Davina. Davina weet er in alle gevallen echt prachtig uit te zien.

Lees ook: Zwaar beschonken Davina Michelle deelt privé foto van harde klap

Davina Michelle maakt spannende foto’s in de avond

Vlak voor het slapen gaan maakt Davina haar meest spannende foto’s. In haar slaapkleding en met een erg slaperig gezicht doet Davina nog haar uiterste best om er een zwoele en aantrekkelijke blik op te zetten. Het wil alleen niet zo lukken. Haar paardenstaart geeft Davina wel een ongebruikelijke en onschuldige kwaliteit die de stoere chick normaal gesproken niet heeft. Over het algemeen komt Davina over als een echte rock-chick waar je niet mee moet sollen, maar met deze look krijg je weer gelijk een hele andere Davina te zien. En deze Davina is wat kwetsbaarder dan de alledaagse versie van de beeldschone zangeres.

De prachtige foto van Davina in bed

Het is niet de eerste keer dat Davina in privé sferen een erg spannende foto van zichzelf maakt. Zo heeft ze al eerder een keer op bed een ontzettend aantrekkelijke foto van zichzelf naar het internet geüpload. Omringd door rozenblaadjes maakte Davina zich helemaal op voor een romantische avond. Een flinke fles champagne moest daar ook bij helpen. smachtend zit ze op de rand van het bed, klaar om de meest wilde en avontuurlijke nacht van haar leven te hebben. Met een ondeugend glimlachje op haar gezicht is ze helemaal gereed om tot in de vroege uurtjes het leuk te hebben.
Is Davina de meest knappe zangeres van deze tijd?

Natuurlijk zijn er een hoop knappe zangeressen op te noemen vandaag de dag. Maar er hebben maar weinig vrouwen de aantrekkingskracht die Davina in zich heeft. Ze weet elke man te betoveren en voor zich te winnen. En dat is natuurlijk een bijzondere prestatie. Davina hoeft over het algemeen weinig moeite te doen om een man voor zich te winnen. Al knipt ze in haar vingers dan gaan de meeste mannen al op hun knieën. En van dat feit maakt Davina natuurlijk af en toe stiekem even dankbaar gebruik. Davina heeft heel goed door dat ze tot een van de knapste zangeressen van Nederland behoort. Met haar beeldschone uiterlijk doet ze zelfs de meest stoïcijnse man zijn hart smelten. Er is niemand immuun voor de ongekende charme van deze bloedmooie blondine. Davina Michelle staat daarmee aan de absolute top van de Nederlandse muziekwereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'