Dankzij deze 3 heerlijke outfits trekt Hélène Hendriks bij HLF8 nóg meer kijkers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zijn natuurlijk allemaal heel blij dat de talkshow HLF8 dagelijks te zien is op onze tv. Er schuiven veel interessante gasten aan. Toch kijken we stiekem allemaal een beetje voor Hélène Hendriks en met haar afwisselende kledingkeuzes blijft ze ons verassen!

Er zijn weer wat dagen voorbij en dat betekend weer nieuwe afleveringen van HLF8. Johnny de Mol is nog steeds niet terug, en als vervanging kiezen ze voor de knappe Hélène. Natuurlijk de perfecte keuze omdat iedereen zin heeft om driekwartier naar Hélène te kijken en luisteren.

Hélène Hendriks in laag sluitend truitje

Het begint extra goed deze week, want naast Hélène Hendriks als presentatrice sluit Sylvana IJsselmuiden ook nog eens aan als tafelvrouw. Twee knappe blonden vrouwen op je beeldscherm, en dat op de maandag avond. Samen met Sylvana bespreken ze het nieuws rondom Max Verstappen. In het begin bespreekt Hélène ook samen met Findan Ekriz het voetbal nieuws. Precies datgene waar Hélène natuurlijk graag over praat. Als kledingkeuze van de avond heeft Hélène gekozen voor een witte trui, maar niet zomaar één. Een witte gestreepte trui met wel een erg laag sluitend decolleté. Zou HLF8 soms extra kijkcijfers nodig hebben? De trui past erg goed bij Hélène haar blonde haar en iets wat gebruinde huid.

Hélène Hendriks HLF8

Lees ook: Hélène Hendriks laat zich live opnemen door twee zenders tegelijk

Hélène Hendriks in het geel

Dan alweer de tweede dag van de week waarbij Hélène Hendriks te zien is bij HLF8. Hier zien we een enorm enthousiast Hélène want ze kondigt de halve finale van het Songfestival aan. Kan Hélène zelf soms stiekem ook erg goed zingen? Of is Hélène gewoon enorm blij voor S10 dat ze mee mag doen? Het gesprek met de ‘winglady’ van de avond is dit keer met Catharine Keyl, die gelijk begint over dodelijke ongelukken. Niet een heel gezellig onderwerp maar gelukkig maakt Hélène het snel weer beter. Voor deze avond uitzending besloot Hélène voor een jeugdig kleurtje te gaan. Hélène draagt een geel met wit gestreept topje met korte mouwtjes. Hierbij draagt Hélène ook nog eens grote hartjes oorbellen om de jeugdige look helemaal af te maken.

Hélène Hendriks in het geel

Waar is Hélène gebleven?

Woensdag was het even balen voor alle Hélène Hendriks fans want ze was dit keer niet de presentatrice van HLF8. Eerder verving Hélène zelf natuurlijk al Johnny de Mol, maar nu werd de blondine zelf vervangen. De show werd overgenomen door Leonie ter Braak, die eerder al als sidekick in het programma verscheen. Vooralsnog schijnt Leonie ter Braak eenmalig de presentatie te hebben gedaan.

Hélène Hendriks in kanten topje

Het was even spannend maar gelukkig zat Hélène Hendriks oud en vertrouwd weer aan de desk van HLF8 donderdag avond. Het was voor Hélène natuurlijk heel fijn dat er flink wat gebeurd is in de voetbalwereld want vol enthousiasme vertelt de blondine over het kampioenschap van Ajax. De outfit van Hélène was weer helemaal tot in de puntjes verzorgd. De blondine heeft het waarschijnlijk warm in de studio want ze heeft een doorschijnend kanten topje aangetrokken. Dit combineert ze met spannende grote gouden oorbellen.

Hélène Hendriks in kanten topje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.