Hélène Hendriks laat zich live opnemen door twee zenders tegelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks gaat hard op tv, te hard zelfs. Zo hard dat er eigenlijk behoefte is aan meerdere Hélène’s. Hoe gaat ze zich uit deze benarde positie krijgen? 

Hélène Hendriks heeft opeens, naast haar vertrouwde plek bij ESPN, nog meer taken toebedeeld gekregen. Dit vindt dit werkpaard helemaal niet erg, graag zelfs. Hélène helpt waar ze kan, nu verschillende presentatoren (al dan niet tijdelijk) zijn verdwenen van live tv. Hélène neemt de boel dan graag over. Maar haar lust voor werk heeft haar nu in een benarde positie gebracht. Ze moest twee programma’s tegelijkertijd presenteren. Zo zag het er althans uit op televisie. Ze was ‘live’ te bekijken bij twee live tv programma’s, op twee zenders. Ze flikte het dus ook nog, twee klussen tegelijkertijd. Volgens de dubbele presentatrice zelf was het echter een grote illusie. De droom van menig man: twee Hélène’s werd in een klap helaas kapot gemaakt door haar verklaring. HLF8 was al eerder opgenomen in de studio namelijk.

Lees ook: Hélène Hendriks omringt zich met mooie vrouwen na drukste week ooit

Hélène Hendriks zoekt dubbelganger?

Hélène Hendriks (41) zorgde op televisie voor veel verbazing. Dit keer niet door opvallende uitspraken of schokkend nieuws. Dit keer dus door rond 20.00 uur de presentatie van HLF8 op SBS6 te doen en de voorbeschouwing van de voetbalwedstrijd Feyenoord-Olympique Marseille op Veronica te verslaan. Twee vliegen in één klap dus. Door de ambitieuze blondine kon dat maar één verklaring hebben: HLF8, haar nieuwste tv programma was niet live opgenomen dit keer. Ze zat daar al met haar gasten in de middag te kletsen over de actualiteit.

Presentatrice in dubio

Hélène is de vaste aanstelling geworden nu Johnny de Mol bij HLF8 weg is gegaan voorlopig. Die moest wel na weer een vrouw, die beweert  misbruikt te zijn misbruikt te zijn door de presentator. Johnny ontkent nog, maar presenteren was een no-go voor de Mol. Totdat alles is opgehelderd natuurlijk. Tot die tijd zit Hélène in ieder geval helemaal op haar plek bij zowel ESPN als SBS6. De vele reacties die ze krijgt online over haar aanwezigheid aan tafel zijn lovend. Maar komt dit probleem niet in de toekomst veel vaker voor en zal ze wel moeten kiezen ooit? Live voetbal, of HLF8?

Hélène wil alleen maar live

Dit keer had de altijd goed voorbereide Hélène haar “tijdelijke” probleem met de live programma’s al tijdig zien aankomen. Maar wat als de volgende wedstrijd zich aandient? Hoe krijgt ze dan weer de planning rond. Of moet iedere keer HLF8 naar voren worden geschoven alleen omdat zij bij de leukste en meest spannende matches commentaar moet geven? Dat is vast niet de bedoeling. Haar dubbele verschijning op tv is dan wel opgelost, maar hoe ze dit dilemma gaat oplossen als het nogmaals gebeurt? Dat is allesbehalve verklaard door de praatgrage blondine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène splitst?

Zou ze ooit stoppen met dubbel werk verrichten? We kennen Hélène als vrouw die, als ze eenmaal op stoom is gekomen, niet te stoppen is. Zelfs niet door de tijd, zo blijkt. Als ze tweemaal op tv kan “verschijnen” gelijktijdig. Nu nog hopen dat ze haar enthousiasme en planning goed volhoudt, dan moet het met de toekomst van deze vrouw helemaal goed komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam ligt op buik uit te hijgen na enorme inspanning

Jutta Leerdam is wederom teruggekeerd naar Nederland én naar de sportschool. De rustige tijden zijn voorbij. Het moment is aangebroken voor vermoeiende workouts en vooral voor veel hijgen.

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...