Hélène Hendriks laat zich live opnemen door twee zenders tegelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks gaat hard op tv, te hard zelfs. Zo hard dat er eigenlijk behoefte is aan meerdere Hélène’s. Hoe gaat ze zich uit deze benarde positie krijgen? 

Hélène Hendriks heeft opeens, naast haar vertrouwde plek bij ESPN, nog meer taken toebedeeld gekregen. Dit vindt dit werkpaard helemaal niet erg, graag zelfs. Hélène helpt waar ze kan, nu verschillende presentatoren (al dan niet tijdelijk) zijn verdwenen van live tv. Hélène neemt de boel dan graag over. Maar haar lust voor werk heeft haar nu in een benarde positie gebracht. Ze moest twee programma’s tegelijkertijd presenteren. Zo zag het er althans uit op televisie. Ze was ‘live’ te bekijken bij twee live tv programma’s, op twee zenders. Ze flikte het dus ook nog, twee klussen tegelijkertijd. Volgens de dubbele presentatrice zelf was het echter een grote illusie. De droom van menig man: twee Hélène’s werd in een klap helaas kapot gemaakt door haar verklaring. HLF8 was al eerder opgenomen in de studio namelijk.

Lees ook: Hélène Hendriks omringt zich met mooie vrouwen na drukste week ooit

Hélène Hendriks zoekt dubbelganger?

Hélène Hendriks (41) zorgde op televisie voor veel verbazing. Dit keer niet door opvallende uitspraken of schokkend nieuws. Dit keer dus door rond 20.00 uur de presentatie van HLF8 op SBS6 te doen en de voorbeschouwing van de voetbalwedstrijd Feyenoord-Olympique Marseille op Veronica te verslaan. Twee vliegen in één klap dus. Door de ambitieuze blondine kon dat maar één verklaring hebben: HLF8, haar nieuwste tv programma was niet live opgenomen dit keer. Ze zat daar al met haar gasten in de middag te kletsen over de actualiteit.

Presentatrice in dubio

Hélène is de vaste aanstelling geworden nu Johnny de Mol bij HLF8 weg is gegaan voorlopig. Die moest wel na weer een vrouw, die beweert  misbruikt te zijn misbruikt te zijn door de presentator. Johnny ontkent nog, maar presenteren was een no-go voor de Mol. Totdat alles is opgehelderd natuurlijk. Tot die tijd zit Hélène in ieder geval helemaal op haar plek bij zowel ESPN als SBS6. De vele reacties die ze krijgt online over haar aanwezigheid aan tafel zijn lovend. Maar komt dit probleem niet in de toekomst veel vaker voor en zal ze wel moeten kiezen ooit? Live voetbal, of HLF8?

Hélène wil alleen maar live

Dit keer had de altijd goed voorbereide Hélène haar “tijdelijke” probleem met de live programma’s al tijdig zien aankomen. Maar wat als de volgende wedstrijd zich aandient? Hoe krijgt ze dan weer de planning rond. Of moet iedere keer HLF8 naar voren worden geschoven alleen omdat zij bij de leukste en meest spannende matches commentaar moet geven? Dat is vast niet de bedoeling. Haar dubbele verschijning op tv is dan wel opgelost, maar hoe ze dit dilemma gaat oplossen als het nogmaals gebeurt? Dat is allesbehalve verklaard door de praatgrage blondine.

Hélène splitst?

Zou ze ooit stoppen met dubbel werk verrichten? We kennen Hélène als vrouw die, als ze eenmaal op stoom is gekomen, niet te stoppen is. Zelfs niet door de tijd, zo blijkt. Als ze tweemaal op tv kan “verschijnen” gelijktijdig. Nu nog hopen dat ze haar enthousiasme en planning goed volhoudt, dan moet het met de toekomst van deze vrouw helemaal goed komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!