Chantal Janzen kleineert Britney Spears met de outfit op déze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen overtreft de looks van Britney Spears loeihard met deze iconische outfit! Ze ziet er wel heel bijzonder uit zo.

Chantal Janzen overtreft Britney Spears volledig

De knappe Chantal Janzen kan eigenlijk alle outfits ontzettend goed hebben. De blondine is tenslotte één van de knapste vrouwen van ons land. Dit bewijst Chantal weer eens met onderstaande foto’s. Zo is te zien dat Chantal gekleed is als Britney Spears voor het programma Oh Wat Een Jaar!. Hiervoor heeft Chantal niet zomaar een outfitje uitgekozen om aan te trekken, maar een hele speciale. Zo schittert Chantal in een nagemaakte outfit van Britney Spears die ze droeg tijdens het iconische nummer Baby One More Time. Dit nummer is een echte wereldhit en wordt met mening karaoke avond nog uit volle borst mee gezongen. In de muziekvideo van het nummer draagt Britney een outfit alsof ze een schoolmeisje is, met twee vlechtjes, een openstaande blouse en een net wat te kort rokje. Deze look heeft Chantal ook aangetrokken, maar dan net iets braver. Toch staat het de blondine echt geweldig en zelfs met haar stuk oudere leeftijd dan dat Britney destijds had overtreft ze haar. Zo zet Chantal maar weer eens goed de toon tijdens het programma Oh Wat Een Jaar!.

Chantal Janzen gaat helemaal los met de mannen

Het programma Oh Wat Een Jaar! is wekelijks te zien op Videoland en bij RTL 4. De host van het programma is natuurlijk Chantal Janzen en samen met sidekicks Gerard Joling en Ruben Nicolai maken ze er elke week een feestje van. Zo is de insteek van het programma dat elke week een nieuw jaar het thema is van de avond. De eerste aflevering was het jaar 1999. Dit was natuurlijk een spannend jaar met de millenniumwisseling. Ter ere van de muziekwereld is Chantal Janzen dus verkleed gegaan als Britney Spears. Daarnaast komen er ook altijd twee bekende Nederlanders die in het team gaan bij Gerard Joling of Ruben Nicolai. Deze aflevering is Guido Spek de sidekick van Gerard Joling en Victor Abeln ( de barman van First Dates) de sidekick van Ruben Nicolai. De beide teams moeten vragen die Chantal stelt over het betreffende jaar goed beantwoorden. Op onderstaande video is een teaser te zijn van de aflevering met Chantal Janzen verkleed als Britney Spears.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen doet jasje uit en pronkt met haar verrassend grote ‘vriendinnen’

Chantal Janzen geeft eerbetoon aan bijzondere vrouw

Nu Chantal Janzen al jaren meedraait als één van de meest bekende presentatrices van Nederland, is het moeilijk om haar weg te denken. Toch is ook Chantal ooit ergens begonnen. Zo deelt de blondine onderstaande foto waarbij ze een eerbetoon schrijft aan de vrouw die haar de kans gaf om presentatrice te worden. Deze vrouw genaamd Debbie (te zien tijdens B&B vol liefde) was uitvoerend producent bij Endemol en wou niks liever dan Chantal Janzen als presentatrice van de Staatsloterij. Dit kwam doordat Debbie een interview van Chantal had gezien en ze was meteen verkocht. Chantal vertelt over hoe onwetend ze was over televisie, maar ook over hoe ze het volledige vertrouwen kreeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.