Foto: Chantal Janzen doet jasje uit en pronkt met haar verrassend grote ‘vriendinnen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen, de beeldschone presentatrice en Holland’s Got Talent-jurylid die nooit terugschrikt voor een eerlijke beoordeling, heeft haar eigen talenten op de voorgrond geplaatst. Op haar Instagram-story schittert ze niet alleen in een nieuwe outfit, maar komen ook haar vriendinnen even gedag zeggen.

Chantal Janzen deelt Gedurfde kiekjes op haar Instagram

Deze bloedmooie blondine heeft haar Instagram-story flink opgeleukt met een serie foto’s en video’s waarin ze haar eigen trots en glorie – haar eigenkledinglijn – op een wel heel opvallende manier in de spotlight zet. Met het bijschrift ‘Ik droeg vandaag mijn eigen stukje werk naar kantoor, een hoogtepuntje hoor,’ verwijst ze naar de nieuwe kledinglijn die ze onlangs op de markt heeft gebracht. Het lijkt erop dat Chantal de smaak te pakken heeft, want zoals haar fans weten, houdt ze er af en toe van om zich ondeugend te kleden.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen laat zich van héél andere kant zien in extreem kort sportbroekje

Chantal Janzen laat spannende kant van zichzelf zien

Ze deelde zelfs een foto waarin ze haar jasje wijd open ritste en mysterieus naar zichzelf staarde in de spiegel. Dat gaf haar vrienden natuurlijk een prima excuus om even gedag te zeggen. Gezelligheid ten top, en we horen daar niemand over klagen. Fans reageerden met enthousiasme op haar post, en dat moet voor Chantal wel als muziek in de oren hebben geklonken. Het is altijd fijn om wat waardering te krijgen voor al het harde werk dat ze in haar kledinglijn heeft gestoken.

Chantal Janzen

Chantal Janzen altijd in Stijl!

Hoewel het pak je misschien niet meteen doet denken aan de uitstraling van een standaard maatpak heeft, ziet Chantal er absoluut fantastisch uit! Deze adembenemende superster, tevens een van de meest oogverblindende presentatoren van Nederland, weet precies hoe ze haar mannelijke volgers in vuur en vlam moet zetten. Chantal deelt regelmatig foto’s van zichzelf in kleding van haar eigen kledinglijn, en onlangs liet ze ons zelfs haar sportieve kant zien met kleding uit haar eigen sportlijn. Maar zelfs in een elegant pak weet Chantal moeiteloos de juiste snaar te raken bij haar mannelijke fans en ze compleet te betoveren met haar onweerstaanbare charme. Haar stijl is veelzijdig, en dat maakt haar des te aantrekkelijker voor haar bewonderaars!

Chantal Janzen laat volgers wel vaker smullen

Dat Chantal Janzen altijd uiterst zorgvuldig is met kledingvoorschriften, staat als een paal boven water. Haar Instagram-pagina is het levende bewijs van deze toewijding, waar ze vrijwel elk facet van haar leven deelt. Onlangs nam de adembenemende Chantal deel aan een fotoshoot en kon het resultaat natuurlijk niet aan haar trouwe fans onthouden. De dag van de fotosessie moet in de studio ongetwijfeld tropisch warm zijn geweest. Deze omstandigheden lieten Chantal geen andere keuze dan de controle in eigen handen te nemen en haar shirtje en bh uit te trekken. Het resultaat? Een oogverblinde knappe vrouw die erg stout in de camera kijkt, terwijl ze nauwlettends in de gaten houdt dat haar troeven niet ontsnappen om even hallo te zeggen. Chantal blijft ons keer op keer verbazen met haar natuurlijke elegantie en onweerstaanbare charme, en haar fans kunnen simpelweg niet genoeg krijgen van deze beeldschone verschijning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...