Chantal Janzen deelt foto van opvallende paasoutfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hebben jullie pasen overleefd? Geen zorgen dat het voorbij is, want we kunnen nog wel na genieten van deze foto van Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt opvallende foto

Nog aan het bijkomen van het paasweekend? Wij wel namelijk. Het was dit weekend natuurlijk Pasen en ook BN’ers genoten van het weekend. Chantal Janzen heeft ook een goede Pasen gehad als we haar Instagramfoto mogen geloven althans. De presentatrice ging er volledig voor tijdens Pasen en trok zelfs een heuse paasoutfit aan. Ze plaatste op Tweede Paasdag een opvallende foto op Instagram, waarop Chantal Janzen te zien was met konijnenoren op haar hoofd. En we moeten toegeven, wij zijn fan van deze paashaas!

Lees meer: Onzekere Chantal Janzen zet ‘geheime wapen’ in

Chantal als paashaasje

De volgers van Chantal Janzen weten deze post wel te waarderen, zo bleek uit de reacties. ”Mooiste paashaas die er is” en ”Bloedknap Konijn” reageren haar (voornamelijk mannelijke) fans. Ze plaatst de foto, omdat Pasen een echte traditie is volgens haar. De caption luidt namelijk ‘Traditie’. Die traditie mag Chantal er zeker in houden wat ons betreft!

Bekijk hieronder de Instagrampost van Chantal Janzen.

Chantal Janzen is ‘puur natuur’

Dit is niet de eerste keer dat een foto van Chantal Janzen de aandacht van haar vele volgers trekt op Instagram. Laatst zette de blonde presentatrice ook al een foto van zich online die de gemoederen flink bezighield. Op de foto in kwestie was Chantal Janzen namelijk geheel ‘puur natuur’ te bewonderen. En ja, Chantal kon toch wel op veel lof van haar volgers rekenen. Zij vonden deze natuurlijke Chantal zeker wel een like waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!