Caroline van der Plas bewijst met zeldzame foto dat ze vroeger ’tenger mooi meisje’ was

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie had dat gedacht? Vroeger was Caroline van der Plas best wel een knappe dame! En zonder Johan Derksen had niemand dat geloofd.

Johan Derksen doet bijzondere uitspraak over Caroline van der Plas

Johan Derksen staat erom bekend dat hij wel eens erg grote uitspraken doet. Dus toen hij in Vandaag Inside liep te verkondigen dat Caroline van der Plas vroeger een tenger en mooi meisje was, wilde niemand hem geloven. Vooral ook omdat Caroline er tegenwoordig wat forser uit ziet. Maar niks bleek minder waar, want Caroline deelde zelf de foto’s waar Johan op doelde. En wie dieper gaar graven, komt nog veel meer moois tegen. Caroline van der Plas bewijst het gelijk van Johan Derksen met deze opmerkelijke foto’s.

Lees ook: Video: Merel Ek doet opvallende uitspraak over haar vriend tijdens Vandaag Inside
Caroline doet iedereens mond openvallen van verbazing

Dankzij Johan Derksen kreeg Caroline van der Plas opeens allemaal vragen over zich heen hoe ze er vroeger dan precies uit zag. Speciaal voor die mensen heeft ze een foto uit de oude doos getrokken. Daarop kan je precies zien hoe Caroline er vroeger uit zag. En daarvan valt bij de meeste mensen de mond open van verbazing. Zelf schrijft ze bij de foto: “Ik krijg her en der vragen van mensen die willen weten wat Johan Derksen bedoelde met dat “Caroline was een tenger mooie meisje vroeger”. Ze geloven het niet.” En al die mensen moest ze natuurlijk wel even het ongelijk bewijzen. Dus tovert ze een foto uit de jaren tachtig tevoorschijn. Daarover zegt ze: “Nou, dit was de tijd die Johan bedoelde. Ja, dit ben ik, in de jaren tachtig.” Het is nogal een verschil met de Caroline van vandaag. Maar voor de mensen die het nog steeds niet geloven is er meer bewijs.
Caroline van der Plas deelt wel heel oud plaatje van zichzelf

We gaan even terug naar 1984. Caroline leefde een ander leven en zag er ook flink anders uit. Hoe ervaarde ze zelf die tijd? Nou, dit heeft ze erover te melden: “Ik had toen een minderwaardigheidscomplex… Echt waar. Ik vond mezelf altijd lelijk en dik. En anderen met wie ik omging waren veel mooier, vond ik. Ik had ook nooit vriendjes. Anderen wel. Dat versterkte het gevoel. Pas veel later leerde ik mezelf beter te waarderen en werd ik sterker.” Het klinkt alsof Caroline ondanks haar looks vroeger toch niet zo’n heel fijn leven had. Maar nu klinkt ze in ieder geval een stuk positiever. Om het af te sluiten deelde Caroline nog een laatste foto uit de oude doos.
Je zou Caroline van der Plas bijna niet herkennen

Met meerdere foto’s is er echt wel genoeg bewijs gevonden om te laten zien dat Caroline er vroeger echt zo uit zag. Maar je kan mensen het niet kwalijk nemen. Ze ziet er zo anders uit, dat je echt aan jezelf gaat twijfelen. Zelfs als je honderd procent zeker weet dat het haar foto’s zijn, kan je er bijna niet bij met je hoofd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...