Video: Merel Ek doet opvallende uitspraak over haar vriend tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek begint steeds meer los te komen bij Vandaag Inside! Na de laatste uitzending was haar vriend wéér even onderwerp van gesprek…

Je kan weer plaatsnemen voor de buis, want Merel Ek zien we weer bij Vandaag Inside! Na haar VI-debuut waren de meningen van de kijkers nog vrij negatief, maar dat beeld lijkt Merel inmiddels volledig omgedraaid te hebben. Men lijkt helemaal verliefd op de blondine en ziet haar het liefste iedere dag bij de heren van VI plaatsnemen. Logisch dat Merel zich ook steeds meer op haar gemak voelt. Inmiddels is haar privéleven zelfs regelmatig onderwerp van gesprek…

Merel Ek openhartig na uitzending Vandaag Inside

Merel Ek was weer te gast bij Vandaag Inside! De politiek-verslaggeefster is inmiddels een heus vriendin van de show geworden, en lijkt haar vaste plekje bij Wilfred, René en Johan wel gevonden te hebben. Of het nou aan de bar of aan tafel is, een uitzending met Merel is altijd genieten. En dat nog wel nadat haar eerste vertoning in Vandaag Inside zo’n mislukking leek. Dit keer was de blondine dus weer te gast, en na afloop wederom ook te gast bij ‘In de Wandelgangen’, met Wilfred. Merel is inmiddels bekend met deze afsluiter en doet dan ook iedere keer weer vol enthousiasme mee.

Vriend van Merel Ek vertrouwde Wilfred Genee niet

Presentator Wilfred Genee had door dat Merel klaar was voor meer persoonlijke vragen. Dat hoef je de geroutineerde interviewer geen twee keer te zeggen! Wilfred kaartte meteen de vriend van Merel als onderwerp aan: “Jij had eerst altijd je vriend bij je, ik had het gevoel dat hij het niet helemaal vertrouwde?“. Wilfred benadrukte dat hij het idee had dat de vriend van de blondine men in de gaten wilde houden, telkens wanneer hij op bezoek was. Merel reageert grappend; “Ja vooral jou wilde hij in de gaten houden“. Tegen het einde van het interview vroeg Wilfred nog of Merel wist waar haar vriend op dat moment was. Hier leek een lichte paniek de emoties van de blondine te overwinnen, en reageert ze met lichte stress; “Nee, zo inderdaad, ik ga even op zoek want zo kan het natuurlijk niet“. Wat zal de brave vriend van Merel Ek allemaal uitspoken?

Lees ook: Video: Hélène Hendriks verrast Merel Ek met uitspraak over triootje

Geshockeerde Merel Ek wint wonderbaarlijke prijs

Merel Ek is natuurlijk een geliefde dame in Nederland. De blondine haar bekendheid lijkt naar het plafond te stijgen en steeds meer mensen lijken hen aandacht te richten op de blondine. Bij Vandaag Inside is ze al zeer goed in de smaak te vallen, maar nu lijkt Merel pas écht het grote publiek te bereiken. Onlangs kreeg ze zelfs een uiterst bijzondere prijs uitgereikt, bovendien van haar eigen geboorteplaats! Merel had namelijk de prijs ‘Hoogevener van het jaar’ gewonnen. En wie wilt dat nou niet? Vol extase poseert de blondine voor de foto op Instagram. Met de trofee en een bloemetje in d’r hand kan het geluk van Merel niet meer op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Ek (@merelek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!