Boer Zoekt Vrouw – Geert en Geert Jan laten nieuwe veroveringen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kunt als Boer het programma Boer Zoekt Vrouw natuurlijk gebruiken om op tv een nieuwe liefde te vinden. Wat weinig kandidaten in de voorbije jaren geprobeerd hebben, is de vergaarde BZV-bekendheid inzetten om ná de opnames eens even flink de beest uit te hangen. Boer Geert en Boer Geert Jan, ‘De Twee G’s’, hebben inmiddels al meerdere vrouwen versleten. Onlangs namen ze hun nieuwe veroveringen mee in een limousine…

Bij Boer Zoekt Vrouw krijgen we vaak te maken met sobere, no-nonsense mannen en vrouwen die door hun beroep weinig ervaring hebben in de liefde. Yvon Jaspers begeleidt deze kerels dan stapje voor stapje op het pad van de onschuldige liefde. Boer Geert en Boer Geert Jan breken met deze formule.

Deze twee grijsaards blijken namelijk ná de opnames flink huisgehouden te hebben. Als we de nieuwtjes moeten geloven heeft Boer Geert elke week een nieuw liefje, en verslijt Boer Geert Jan ook dames bij de vleet.

Lees ook: Boerin Annemiek stiekem toch aan de man

Geert Jan en Geert in limousine

Volgers van het Instagramkanaal van Boer Geert Jan schrokken onlangs een beetje van het nieuwste ‘avontuur’ van de twee vrienden. De twee, die zichzelf ‘de twee G’s’ noemen, waren op pad met wéér nieuwe vrouwen. Niet voor een gewoon wandelingetje langs de akker, of een ritje op de trekker. Welnee, deze G’s pakken het ‘stads’ aan: ze probeerden hun ‘wauwies’ te imponeren met limousines en champagne. Is dat boerenleven toch lucratiever dan we dachten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.