Boer Zoekt Vrouw – Geert en Geert Jan laten nieuwe veroveringen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kunt als Boer het programma Boer Zoekt Vrouw natuurlijk gebruiken om op tv een nieuwe liefde te vinden. Wat weinig kandidaten in de voorbije jaren geprobeerd hebben, is de vergaarde BZV-bekendheid inzetten om ná de opnames eens even flink de beest uit te hangen. Boer Geert en Boer Geert Jan, ‘De Twee G’s’, hebben inmiddels al meerdere vrouwen versleten. Onlangs namen ze hun nieuwe veroveringen mee in een limousine…

Bij Boer Zoekt Vrouw krijgen we vaak te maken met sobere, no-nonsense mannen en vrouwen die door hun beroep weinig ervaring hebben in de liefde. Yvon Jaspers begeleidt deze kerels dan stapje voor stapje op het pad van de onschuldige liefde. Boer Geert en Boer Geert Jan breken met deze formule.

Deze twee grijsaards blijken namelijk ná de opnames flink huisgehouden te hebben. Als we de nieuwtjes moeten geloven heeft Boer Geert elke week een nieuw liefje, en verslijt Boer Geert Jan ook dames bij de vleet.

Lees ook: Boerin Annemiek stiekem toch aan de man

Geert Jan en Geert in limousine

Volgers van het Instagramkanaal van Boer Geert Jan schrokken onlangs een beetje van het nieuwste ‘avontuur’ van de twee vrienden. De twee, die zichzelf ‘de twee G’s’ noemen, waren op pad met wéér nieuwe vrouwen. Niet voor een gewoon wandelingetje langs de akker, of een ritje op de trekker. Welnee, deze G’s pakken het ‘stads’ aan: ze probeerden hun ‘wauwies’ te imponeren met limousines en champagne. Is dat boerenleven toch lucratiever dan we dachten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten