Broekloze Ashley Zaat spreidt haar benen voor fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe barvrouw van Vandaag InsideAshley Zaat, laat haar ingang luchten door haar benen wagenwijd te openen! 

Ashley Zaat deelt zeer kiekje met volgers

Naast dat ze barvrouw is bij Vandaag Inside, is Ashley Zaat ook actief met haar eigen entertainmentbedrijf. Daarvoor heeft ze allemaal modellen in dienst, maar Ashley Zaat is zelf ook een prachtig plaatje om naar te kijken! Dat bewijst ze wéér met onderstaand kiekje die uit een vrij recente fotoshoot van haar is gerold. En het is niet zomaar een kiekje! De blondine besloot geen broek aan te doen, en met haar benen gespreid op de foto te gaan. Het is de vraag of ze wel iets van een klein onderbroekje aanheeft, want dat bedekt ze namelijk zéér nauwkeurig met haar handen. Dus wat daar achter nog allemaal schuilt blijft mysterieus! Ze weet haar volgers in ieder geval volop te verwennen met haar kiekje waar ze ontzettend verleidelijk op kijkt. Je kunt zien dat Ashley enorm veel ervaring heeft in de modellenwereld, want dat straalt er de volle honderd procent vanaf!

Lees ook: Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat hijst zich in bunny-pakje

Ashley Zaat is letterlijk een snoepje om op te eten!

Kortgeleden was het Pasen, en Ashley Zaat heeft een enorm leuke tijd gehad, laat ze weten op haar Instagram! Ze was namelijk helemaal volgeboekt door haar bedrijf. In onderstaande foto zie je hoe geweldig de blondine verkleed is. Als zo’n prachtvrouw voor je deur staat dan móet je toch wel enthousiast worden. Dus als je helemaal niet van Pasen houdt dan hebben we een geweldige tip voor je! Boek Ashley Zaat om langs te komen en je zult de beste tijd van je leven hebben! Het is altijd fijn om feestdagen te delen met anderen en te laten zien dat je er echt van geniet. Verkleed gaan kan een leuke manier zijn om in de feeststemming te komen en anderen aan te moedigen om mee te doen aan de festiviteiten. Met Ashley en haar prachtige outfit kan het niet anders dat degene die haar geboekt hebben en haar volgers een geweldige tijd hebben gehad met Pasen!

Lees ook: Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De knappe blondine Ashley Zaat viert 1-jarig jubileum

Ashley Zaat, de bekende barvrouw bij Vandaag Inside, is niet langer een draadje in het katoenen weefsel van haar huwelijk, maar een hele feestelijke jubileumkatoenbol! Samen met haar man viert ze namelijk haar 1-jarig katoenen jubileum. En laten we eerlijk zijn, met zo’n prachtige blondine aan zijn zijde zou haar man wel gek zijn om zijn katoenen huwelijk in de was te gooien! In onderstaande foto zie je een leuk kiekje van het koppel samen op de dag dat hun liefde voor elkaar centraal stond, namelijk hun weergaloze bruiloft! Het geluk straalt eraf, ook bij alle vrienden en familie die toeschouwen hoe het koppel als man en vrouw elkaar de liefde verklaren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.