Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien… 

Ashley Zaat poseert zeer uitdagend in kleedkamer

We kennen de prachtige Ashley Zaat intussen van haar geweldige verschijningen tijdens het televisieprogramma Vandaag Inside. Voor zowel de kijkers als Johan Derksen is Ashley het hoogtepunt van de aflevering. Ze heeft een mooi koppie, een goed lijf en beweegt altijd zo sierlijk! Dat kunnen we zeker weer zien hoe ze poseert op de foto die Ashley op haar Instagram plaatst. De foto is gemaakt achter de schermen bij Vandaag Inside, met de tekst; “late nachten, vroege ochtenden”. De blondine is écht een plaatje met haar fel paarse trui en kort rokje aan! Ashley’s prachtige blauwe ogen en blonde haren komen helemaal tot zijn recht hoe ze gekleed is en een perfecte pose aanneemt! Ashley weet haar volgers wel te verwennen met kiekjes zoals je die hieronder ziet. Naast haar prachtige uiterlijk is haar persoonlijkheid ook een hele waardevolle toevoeging voor het programma Vandaag Inside. Op z’n tijd is de prachtige dame dan ook een goede afleiding wanneer de heren even geen interessant onderwerp aan kunnen snijden.

Lees: Foto: Dit is waarom Ashley Zaat niet achter de bar staat bij Vandaag Inside
Ashley Zaat wordt overspoeld met complimenten

Het stroomt binnen met complimenten aan het adres van Ashley Zaat. Met deze oogverblindende foto staat de kijker versteld. Het eindresultaat mag er zeker zijn! De complimenten stromen dan ook binnen voor de VI-barvrouw. Ze laat weten dat ze een zwart-wit persoon is in een kleurrijke wereld. Als de beeldschone blondine altijd zo’n pakje draagt dan maakt het niemand uit dat het zwart-wit is. Johan Derksen betrappen we af en toe wel op het nakijken van Ashley wanneer ze hem water komt brengen. Het mag wel duidelijk zijn dat Ashley Zaat absoluut een toevoeging is voor de grootste talkshow van ons land, voor zowel de kijkers als de tafelgasten. Ashley geeft Johan Derksen zo nu én dan een glaasje water maar zelf gaat ze voor overheerlijke cocktails! In het weekend gaat Ashely los en weet ze er wel raad mee. Op zondag ochtend komt Ashley Zaat tot de conclusie dat ze iets te diep in het glaasje heeft gekeken…

Ashley Zaat maakt goed reclame voor zichzelf op Instagram

Ashley Zaat is op Instagram ontzettend actief. Ze beheert namelijk haar eigen account, maar ook die van haar entertainmentbedrijf. Op haar eigen Instagram zul je uiteraard meer persoonlijke foto’s vinden. Haar persoonlijke Instagram is @ashleyzaat. Die van haar bedrijf is @entertainmentvanatotz. Entertainment van A tot Z is niet alleen een leuke combinatie van de eerste letters van haar voor- en achternaam maar ook diverse mogelijkheden op het gebied van entertainment om uw feest compleet te maken. Het aanbod dat haar entertainmentbureau biedt, is ontzettend breed! Je kunt het zo gek niet bedenken! Van kinderfeestjes, special events tot aan acrobaten. Alle genoemde werkzaamheden worden van top tot teen verzorgd inclusief styling en/of attributen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!