Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat hijst zich in bunny-pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De barvrouw van VI Ashley Zaat is druk bezig in de entertainmentwereld, op feestjes of op social media. Het is zojuist pasen geweest. Voor families is dat erg leuk natuurlijk, maar voor mannen is Ashley als paashaas ook erg leuk!

Ashley Zaat verkleed in bunny-pakje

De barvrouw van VI heeft een eigen entertainment-onderneming, daar kun je haar, en een paar andere dames, inhuren voor je feestje. En daar hebben ze het erg druk mee. De dames zijn namelijk erg vaak volgeboekt. Van kinderen schminken tot zichzelf invouwen als een doosje, alles kan en mag. Deze keer moesten Ashley en de dames zich verkleden als konijn tijdens pasen. In het felroze pakje en de roze oren gaan ze dan het podium op. Wat Ashley precies aan het doen was weten we helaas niet. Wat wij wel weten is dat ze de mannen daar vast vermaakt heeft.

Bij VI draait Ashley Zaat al lange tijd de bar

Sinds februari 2022 is Ashley Zaat vaak te zien als barvrouw bij Vandaag Inside. Ashley is misschien wel de meest opvallende barvrouw van het programma en is zeker niet bang om zichzelf af en toe op de voorgrond te laten zien. Dat zorgt ervoor dat ze inmiddels een hele goede band opgebouwd heeft met de drie presentatoren. Johan Derksen betrappen we af en toe wel op het nakijken van Ashley wanneer ze hem water komt brengen. Het mag wel duidelijk zijn dat Ashley Zaat absoluut een toevoeging is voor het leukste praatprogramma van ons land, voor zowel de kijkers als de tafelgasten.

Ashley Zaat mocht staan in de FHM 500

in 2018 stond de Ring meid, danseres, ondernemer en barvrouw in de FHM 500 (staat voor For Him Magazine). Dat is een tijdschrift waar de 500 mooiste vrouwen van Nederland in voorkomen. in 2018 stond ze op nummer 347, dat is nog aardig hoog! In hetzelfde tijdschrift staan vrouwen zoals Chantal Janzen, Katja Schuurman en Yolanthe Cabau, Yolanthe stond alleen wat hoger dan Ashley. Zij stond namelijk op nummer 3. Dat is wel een erg groot verschil.

Het veelzijdige verleden van Ashley Zaat

Voordat Ashley bij VI ging werken als barvrouw heeft ze veel dingen gedaan in het verleden. Zo was Ashley een Walk on Girl op het WK darts in 2017. Zij was toen de eerste Nederlandse Walk on Girl. Omdat Ashley de eerste Nederlander daar was, mocht ze langs bij de mannen van VI. Bij haar bezoekje wist ze het publiek gelijk te charmeren. Zij werd toen ook in 2018 genomineerd voor mooiste vrouw van Nederland. In 2019 werd er in de dart wereld de Walk on Girls verbannen, dus helaas moest Ashley stoppen met haar werk. Ashley vond het ook altijd leuk om presentatrice te worden. Zo is ze af en toe te zien bij Ziggo Go. Tijdens die periode is ze haar eigen entertainment-bedrijf gestart en dat lijkt voorlopig een groot succes te worden. Niet slecht voor de knapste barvrouw van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?