Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt. Desalniettemin heeft ze genoeg interessante verhalen te delen over haar tijd met Max Apotwski, die getuigen van hun (niet zo) liefdevolle relatie en avonturen samen.

Wat heeft Britt Dekker allemaal uitgespookt?

Britt Dekker heeft onlangs met blijdschap gedeeld dat ze verloofd is met haar vriend van maar liefst 10 jaar, Max Apotwski. Ze kan niet wachten om in een ‘Johnny & George’-koets te stappen voor haar grote dag met een mooie grote koets. Haar volgers reageerden enthousiast en positief in de comments, waarbij velen benadrukten hoe geweldig en leuk dit nieuws is. Ze wordt geprezen omdat ze ‘de beste’ is en wordt gelukgewenst met het feit dat ze een van de leukste mannen van Nederland heeft weten te strikken. Dit liefdevolle nieuws lijkt op veel warme reacties te kunnen rekenen, maar er zit ook een keerzijde aan. Want wat heeft Britt toch allemaal uitgespookt in haar 11 jarige relatie met Max?

Zie ook: Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

Max Apotwski valt op veel jongere vrouwen

Op de jonge leeftijd van 21 jaar kruiste het pad van Britt Dekker dat van Max Apotwski, tijdens hun gezamenlijke deelname aan het programma Waar Rook Is, Is Britt en Ymke. Wat opvallend is, is dat Max niet alleen de eindredacteur van dat programma was, maar ook maar liefst 11 jaar ouder is dan Britt. Maar in hun ogen scheelde dat niet veel. Want liefde maakt blind. En een leeftijd is maar een cijfer.

Ondeugende verhalen van Britt en Max

Het liefdesverhaal van Max en Britt begon echter niet zonder hobbels. In het begin beschouwden ze elkaar als een beetje irritant. Max ergerde zich aan Britt’s neiging om altijd te laat te komen, terwijl Britt Max als een zeur beschouwde vanwege zijn punctualiteit. Maar zoals het vaak gaat in de liefde, groeiden ze naar elkaar toe. In een recent interview met &C vertelde Britt dat een dergelijke relatie in het huidige MeToo-tijdperk misschien niet meer zo gemakkelijk zou zijn geweest, maar destijds werkte het perfect voor hen. Ze gaven toe dat ze in het begin veel ruzie hadden. Ze hebben ook beide op de werkvloer rond gesnoept.

Eind goed, al goed voor Max en Britt

Maar al snel begonnen ze veel plezier samen te hebben en ontdekten ze een gedeeld gevoel voor humor. Britt, die niet bekend staat om haar stiptheid, merkte op dat ze vaak bij Max bleef slapen omdat hij in Amsterdam woonde, wat het gemakkelijker maakte. Nu kunnen ze zich geen leven meer zonder elkaar voorstellen. Britt schrijft hun succesvolle relatie toe aan hun tegenstrijdige persoonlijkheden, waarbij ze zegt: “Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt, Max is supernetjes. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.”

Lees ook: Video: Britt Dekker deelt heerlijke video in kort rokje in kleedkamer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!