Video: Britt Dekker deelt heerlijke video in kort rokje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker heeft wel vaker opvallende kledingstukken aan. Wat ze nu aan heeft, daar gaat ze letterlijk van stralen.

In de kleedkamer is de blondine zich aan het klaarmaken. In een kort rokje laat ze aan haar volgers zien wat ze te bieden heeft. Even een goede pose aannemen en ze laat haar volgers smullen.

Een ondergespoten Britt Dekker

Normaal gesproken heeft Britt Dekker alleen maar van die saaie zwarte paardrijlaarzen aan. Maar daar brengt ze nu verandering in. Terwijl ze in de kleedkamer zich klaar zit te maken heeft ze daar blijkbaar geen zin in. In plaats daarvan doet ze lekker glimmende laarsjes aan. De zilveren laarsjes glanzen heerlijk in het licht en met het korte rokje van Britt is het outfitje compleet. Britt Dekker wilt haar outfitje zo graag aan haar volgers laten zien dat ze als een speer de make-up stoel uit vliegt. De make-up artist was nog niet klaar met Britt Dekker, maar daar trekt de presentatrice zich niks van aan. Onderweg naar de spiegel wordt ze nog snel ondergespoten. Even de puntjes op de i en Britt Dekker haar prachtig look zijn af.

Britt Dekker maakt zich klaar voor de Ministars

Sinds kort is Britt Dekker, samen met Wendy van Dijk, de presentatrice bij het nieuwe programma Ministars. Bij dit programma kunnen kinderen, door middel van een video op te sturen, mee zingen met een beroemdheid. Kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud kunnen hier aan mee doen. SBS 6 durft het dan als eerste weer aan, sinds het schandaal met The Voice, om een zangprogramma voor kinderen op te starten. Britt Dekker staat met haar prachtige zilveren laarsjes te stralen op het podium. Het is haar derde dag en ze is er helemaal klaar voor, laat ze op social media weten.

Je kan van Britt Dekker genieten op het EK

Britt Dekker is samen met haar paard gekwalificeerd voor het EK. Op het eerste onderdeel van het EK was het ook gelijk raak. De blondine pakte namelijk de bronzen plak. Ze is er enorm trots op, maar naar haar zeggen waren er teveel kleine fouten, waardoor Engeland en Frankrijk betere resultaten haalden dan de blondine. Ondanks al deze kleine fouten blijft ze ongelofelijk trots op haar eerste podiumplek. De outfit van Britt Dekker is deze keer alleen iets minder stralend. De zwarte laarsjes zijn weer uit de kledingkast gehaald voor haar vertrouwde paardrijlook. Uiteindelijk neemt dit niet weg dat de blondine er nog steeds mooi uitziet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker doet er nog een schepje bovenop en pakt de zilveren plak

Waar Britt vorige keer niet verder kwam dan de derde plek, is het haar nu gelukt om met de zilveren plak naar huis te gaan. Ze laat weten dat het een droom is die uitkomt. Wie had gedacht dat de presentatrice zo’n talent zou zijn. Wat een stoere dame is het ook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.