Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje…

Britt Dekker verleidt elke man bij Oranjewinter

We kennen Britt Dekker natuurlijk allemaal van haar grote liefde voor paarden. Daarbij is ze ook presentatrice op televisie en verschijnt ze regelmatig in verschillende talkshows. Onlangs was ze op bezoek bij Wilfred Genee bij Oranjewinter; het programma dat we de rest van het jaar kennen als Vandaag Inside. Britt viel ontzettend op aan de tafel vol met heren en stal de show met haar oogverblindende, korte jurkje. We bedoelen hierbij oogverblindend zowel letterlijk als figuurlijk. De jurk was prachtig, maar ook één en al glitter. Dat niet alleen, want ook haar schoenen schitterde door de hele ruimte. De jurk was heerlijk kort en helemaal donker blauw; een kleur die Britt fantastisch staat! Haar schoenen waren zilver en paste perfect bij de prachtige jurk. Achteraf vroeg Wilfred nog aan Britt waarom ze zo opvallend gekleed was. De blondine legt uit: “Ik had een kerstdiner bij de paarden voor een video.” Achteraf had ze geen zin meer om zich om te kleden. Goede keuze, want wat een geweldige outfit!

Britt Dekker

Britt Dekker bevestigt moment met John de Mol

Zoals je hierboven kunt lezen, was Britt Dekker te gast bij een recente aflevering van Oranjewinter. Na afloop van het programma van die dag besluit Wilfred Genee nog even het gesprek met Britt aan te gaan voor de camera. In dat Interview komt Wilfred ineens met een stukje “juice” dat hij wil bevestigen. Hij moet al lachen wanneer hij het woord ‘juice’ gebruikt, want eigenlijk is het helemaal geen heftige roddel. Britt lacht mee en is benieuwd waar hij mee gaat komen. Wilfred vertelt dat hij gehoord heeft dat Britt een knuffel heeft gekregen van de bekende John de Mol. Britt moet weer lachen, want zo’n grote roddel is dit inderdaad niet, maar ze bevestigt het wel: “Ja, ik heb een knuffel gehad ja”, zegt ze enthousiast. Daarna gaat ze lang door over hoe blij ze ermee was en dat ze zich net voelde als een brave hond die een beloning kreeg. Wel een beetje een gekke vergelijking als je het ons vraagt, maar goed. Wilfred was ontzettend verbaasd toen hij het hoorde, want het schijnt dus dat John de Mol dit soort dingen nooit doet. Hij geeft wel eens een schouderklopje, maar knuffels… ho maar. Britt heeft het dus ver geschopt bij de man!
Britt Dekker pakt tweede plek met hengst

De blonde presentatrice heeft dit jaar meegedaan met het EK dressuur rijden. Zij en haar paard George hebben het ontzettend goed gedaan. Ze deelde voorheen al dat ze brons pakte op het eerste onderdeel. Ze maakte veel foutjes in de proef van de spanning, maar wist zichzelf toch te herpakken. Even later plaatst ze een grote overwinningspost waarin ze vertelt dat ze zilver heeft gepakt in het hele EK. Wat een geweldige prestatie Britt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.