Bridget Maasland deelt privé foto uit ongetemde jeugd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is een van de leukste presentatrices om naar te kijken. Maar aan de foto te zien zag ze er vroeger nog heel anders uit 

Presentatrice Bridget Maasland staat er om bekend dat ze er altijd op haar best uit ziet. Bridget weet altijd leuk voor de dag te komen. De ene keer draagt ze een spannend jurkje en de andere keer weer een strakke spijkerbroek, maar altijd ziet het er aantrekkelijk uit. Dat talent is zeker niet iets van de afgelopen jaren. Bridget is al jaren een hele verleidelijke dame. Maar toch zag ze er vroeger wel heel anders uit dan nu. En dat kan je pas echt goed zien in de nieuwe foto die Bridget deelt op haar Instagram. Daar zet ze een recente foto naast een foto uit haar ongetemde jeugd. En dat is natuurlijk bijzonder interessant.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland is bijna onherkenbaar na ingrijpende keuze

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget toont oude foto uit privé collectie

Links op de foto staat de jonge Bridget: 15 jaar oud, net voor het eerst op vakantie zonder ouders en nog geen idee hebben wat ze de rest van haar leven gaat doen. Rechts is de Bridget van nu: 47 jaar, moeder en een van de meest succesvolle presentatoren van het land. Het is fascinerend om de twee foto’s zo naast elkaar te zien. De jonge Bridget ziet er ook vrij anders uit dan Bridget vandaag de dag. Nu is Bridget niet minder mooi geworden. Integendeel, Bridget Maasland is een van de knapste blondines van Nederland en omstreken. Maar wel heeft ze iets meer de make-up erbij gepakt dan haar vijftienjarige zelf zo te zien zou doen. Het is natuurlijk erg vermakelijk om oude foto’s te kijken en dan te gaan vergelijken, de verschillen opnoemen. Of juist te kijken wat er na al die jaren nooit is veranderd. Bridget zou dus eigenlijk iets vaker haar oude foto’s moeten afstoffen en met haar volgers delen. Dat zou pas een leuk cadeautje zij onder de kerstboom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Wat voor wilde avonturen heeft Bridget vroeger beleefd?

Op de foto is de vijftienjarige Bridget op stap met haar vriendinnen. Waarschijnlijk zit er ook niet alleen cola in haar glas. Het roept wel de vraag op hoe braaf Bridget eigenlijk was in haar jeugd. Was Bridget een meisje dat keurig elke zaterdag om tien uur thuis was? Of bleef ze weg tot de zon op kwam? Droeg ze alleen maar hele nette kleding of was ze toch iets meer van de spannende jurkjes en hippe kapsels? En hoe zat het voor de jonge wildebras tussen haar en de lokale mannelijke bevolking? Heeft ze veel jongens verslonden of was ze juist heel zelfstandig? Misschien maar eens tijd voor Bridget om een vragenuurtje te starten op haar social media. Dan krijg je gelijk antwoord op al die vragen die al jaren op het puntje van je tong liggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..