Bridget Maasland bekijkt zichzelf van onder in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland heeft het grootste plezier met zichzelf in de spiegel. De prachtige presentatrice neemt een spannende foto.

De knappe Bridget Maasland heeft een ongelooflijk mooie foto van zichzelf gemaakt. Daarvoor moest ze de camera alleen wel een beetje dicht bij de grond zetten. Dat was verder geen probleem en juist heel gunstig. Nu kan je Bridget namelijk van meerdere kanten echt goed bekijken. In haar strakke sportkleding weet Bridget al haar volgers te verleiden. En dat met slechts één foto en een spiegel. Wat een ongelooflijk knappe prestatie van de blonde presentatrice.

lees ook: Foto: Bridget Maasland zuigt zich suf tijdens hittegolf

Op blote voetjes maakt Bridget haar mooiste foto

Haar huidige outfit verhult misschien niet zo veel van haar , maar Bridget weet met de onthullende kleren die ze aan heeft wel een van haar meest spannende foto’s ooit neer te zetten. En dat is natuurlijk zeer knap. Bridget staat zelfverzekerd naar zichzelf te kijken in de spiegel en het is die zelfverzekerde look die haar zo ongelooflijk aantrekkelijk maakt. Dat en alle mooie vormen van haar , die je door de spiegel en de gekozen hoek van de foto nog even wat beter kan zien natuurlijk. Bridget weet er wel een heel spektakel van te maken.

Is sporten het geheim van Bridget haar strakke ?

Als je haar outfit moet geloven dan is sport het geheim achter Bridget haar onwijs strakke . Maar dat had je waarschijnlijk al wel geraden. De knappe blondine heeft een ontzettend strak en afgetraind en dat kan haast niet anders komen dan door de combinatie van sporten en gezond eten. Dat lijkt dan ook precies de levensstijl van Bridget te zijn. En het resultaat mag er absoluut zijn.
Bridget toont meer spannende outfits voor de spiegel

Bridget voor de spiegel is duidelijk een setup die werkt voor het maken van mooie foto’s. Daarom herhaalt Bridget het trucje ook meerdere keren. Met behulp van haar spiegel weet Bridget zichzelf er ontzettend knap uit te laten zien. Nu helpt het verleidelijke rode jurkje wel mee in het geheel, maar het is Bridget die de look weet te verkopen. De blonde presentatrice weet zich een goede houding te geven en poseert op verschillende manieren voor de camera.

Bridget voor een spiegel verveelt nooit

bridget heeft duidelijk de perfecte look voor zichzelf gevonden, namelijk poserend voor een spiegel. Zo kan ze zichzelf en de outfits die ze uitkiest van meerdere kanten laten zien. En er zijn meerdere mooie kanten aan Bridget Maasland, dus is het ook niet zo gek dat ze die allemaal wil laten zien. En een spiegel kan daar goed uitkomst in bieden. De knappe blondine maakt daarom maar al te graag verschillende foto’s van zichzelf voor het reflecterende oppervlak. En al die foto’s deelt ze natuurlijk met haar volgers, zodat die ook wat moois hebben om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...