Boerin Annemiek verdient een plek in de komende Boerinnen Kalender door deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek heeft al een keer in de Boerinnen Kalender gestaan en dat was een groot succes! Hoog tijd dus voor ronde 2.

Ze is weer helemaal terug in de spotlight, boerin Annemiek. De bekende boerin uit Boer Zoekt Vrouw is weer terug als deelnemer bij Expeditie Robinson. Daarmee staat Annemiek weer goed in de schijnwerpers. Iedereen herinnert daardoor opeens hoe leuk Annemiek eigenlijk is. De beeldschone boerin zou het daarom sieren om nog een keer mee te doen aan de Boerinnen Kalender. Hoewel ze al een keer heeft meegedaan zou Annemiek een prachtige aanvulling zijn op de kalender. Onderstaande foto’s zijn daar wel het bewijs voor.

Lees ook: 5 redenen waarom boerin Annemiek Expeditie Robinson 2021 gaat winnen
Boerinnen Kalender waardig

Er worden wel eens vaker video’s en foto’s gemaakt met Annemiek. Ze is zeker de moeilijkste niet en staat open voor leuke projecten. Maar de fotografen waar ze mee werkt blijven maar aangeven dat de foto’s van Annemiek Boerinnen Kalender waardig zijn. Annemiek denkt daar anders over, die vindt de foto’s die van haar worden gemaakt vaak nogal braaf en bescheiden, zoals die hieronder. Daarvan gaf de fotograaf aan dat deze zo de Boerinnen Kalender in kon, maar Annemiek vond hem daar niet verleidelijk genoeg voor. Eerlijk gezegd klopt dat ook wel. Annemiek ziet er natuurlijk geweldig uit, maar de foto’s die ze maakt mogen soms wel een tandje spannender. Maar dat maakt Annemiek nog steeds een geweldige kandidaat voor de kalender.
Annemiek op hakjes

Een spannend jurkje en hakken zijn normaal gesproken niet onderdeel van de outfit die Annemiek aantrekt als ze de stallen in gaat, maar het staat haar natuurlijk fenomenaal goed. Het geeft Annemiek net dat stukje spanning om van haar een echte boeren verleidster te maken. Als het rokje iets minder lang was geweest had deze foto zo de kalender in gekund.
Melkmeisje Annemiek

De eerste outfit voor de Boerinnen Kalender is al gevonden. Annemiek als melkmeisje zou het geweldig doen als foto. Zo’n blauwe overall staat haar hartstikke goed. Als daar nog eens een knoopje van los komt, heb je een prachtige foto voor in de kalender.  Het geeft Annemiek een lekker spontane en speelse uitstraling die helemaal past binnen de Boerinnen Kalender.
Annemiek is zelfs verleidelijk op een hooibaal.

Met een zwoele blik kijkt ze neer op de camera, vanaf haar hoge hooibaal. Zelfs na een lange dag werken weet Annemiek er fantastisch en verleidelijk uit te zien. Met de zon in haar gezicht geniet Annemiek van haar foto momentje. Haar strakke hemdje zorgt ervoor dat je goed haar bloedmooie kan bekijken. En als je daar een goede blik op geworpen hebt, dan kan je niet anders dan het eens zijn met Annemiek op de voorkant van de Boerinnen Kalender 2021.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!