Boerin Annemiek op citytrip met wildvreemde?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste beelden van de nieuwe Boer Zoekt Vrouw-aflevering druppelen binnen. De boeren gaan op citytrip met hun match, maar bij veel van de paartjes wil het nog niet echt boteren. Zelfs niet in romantische setting. Is er ooit een BZV-seizoen geweest waaruit geen enkele relatie voortkwam? Misschien moeten ze Boerin Annemiek maar gewoon met een willekeurige brievenstuurder op citytrip sturen. De tickets lagen toch al klaar.

In het voorstukjes van de aflevering van aanstaande zondag krijgen we alvast te zien hoe het er op de citytrips aan toe gaat. De vonken vliegen er nog niet echt van af. Grote afwezige: Boerin Annemiek. Wat heeft Yvon Jaspers voor de enige ‘eenzame’ boerin in petto? Een blind date citytrip? Een soort First Dates-aflevering met een vreemde brievenstuurder? Maak je klaar voor interessante tv!

Lees ook: Boerin Annemiek begint opnieuw met zoeken

Boerin Annemiek op citytrip

Wanneer boeren en boerinnen bij de ‘laatste vijf’ van Boer Zoekt Vrouw zitten, krijgen ze twee garanties: een stapel(tje) brieven en een citytrip met de uiteindelijk gekozen logé. Maar wat nou als je vóór die citytrips al geen logees meer hebt? Boerin Annemiek heeft nog recht op die citytrip. Na de grootschalige second opinion-sessie van vorige week zal er vast nog wel een interessante single zijn die gratis op citytrip wil met Boerin Annemiek.

Annemiek ontdooit in warm oord

Mocht dit First Dates-scenario groen licht krijgen, raden we KRO NCRV wel aan om Annemiek en haar blind date naar een warm oord te sturen. Sowieso ergens waar ze geen moment aan haar stal, koeien en overalls herinnerd wordt. Misschien ontdooit Annemiek dan een beetje. Het bikinilijf heeft ze in ieder geval al…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!