Boeren op de bank bij Harry Mens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was vanochtend weer een feestje met de boeren. Ze hadden namelijk een missie. Veertig trekkers gingen op oorlogspad van het overbevolkte Malieveld naar het oh zo mooie Noordwijk om koste wat het kost in de uitzending van ‘Business class’ te komen. Lekker op de bank met Harry Mens.

boeren protest harry mens

Boeren class

Harry verwelkomde de boeren met open armen. De sympathieke boerenzoon kon niet wachten om de protestboeren binnen te laten. In zijn eigen woorden; ‘Wat die gasten doen? Ik vind ‘t heerlijk’. Wel werd er nog gevreesd of de boeren niet door de studio heen zouden rijden alsof het een Haags hek is, maar de schade viel gelukkig mee.

Maar lieve boeren, waarom in godsnaam bij ‘Business class’ aanschuiven? Dat programma wordt voornamelijk bekeken door een miniem elitair groepje Amsterdammers en de moeder van Harry Mens.

Een Merel tussen de boeren

We snappen dat bij Jinek aanschuiven niet meer gaat nu ze even van de buis is, maar er zijn meer mooie vrouwen op televisie te vinden. Neem bijvoorbeeld Merel Westrik. Haar show Ladies Night scoort boven verwachting hoog en volgens onze poll – die overigens nog steeds in de lucht is – is ze tot nu toe veruit de lekkerste talkshowhost van de lage landen.

De boer draait door

Of hadden jullie niet gewoon door kunnen rijden naar Hilversum en de studio’s van ‘De Wereld Draait Door’ kunnen bezetten? Kan je gelijk aantonen dat de pruik van Matthijs meer stikstof uitstoot dan alle trekkers bij elkaar. Niet dat we denken dat Matthijs ‘ik wil graag dat je antwoord in minder dan 5 woorden of ik onderbreek je’ van Nieuwkerk veel hulp kan bieden, maar we hadden toch wel graag een trekker dwars door de muur van de studio zien gaan.

Verder hadden jullie nog ouderwets gezellig kunnen aanschuiven bij Margriet van der Linden. Er zitten namelijk wel vaker onbekende en gekke gasten aan die tafel en Margriet heeft al een beetje het uiterlijk van een boer, dus jullie hadden daar prima tussen gepast. Ook weer handig voor Margriet haar populariteit. Misschien dat ze dan eindelijk van de derde plaats in onze poll afkomt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!