Boeren op de bank bij Harry Mens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was vanochtend weer een feestje met de boeren. Ze hadden namelijk een missie. Veertig trekkers gingen op oorlogspad van het overbevolkte Malieveld naar het oh zo mooie Noordwijk om koste wat het kost in de uitzending van ‘Business class’ te komen. Lekker op de bank met Harry Mens.

boeren protest harry mens

Boeren class

Harry verwelkomde de boeren met open armen. De sympathieke boerenzoon kon niet wachten om de protestboeren binnen te laten. In zijn eigen woorden; ‘Wat die gasten doen? Ik vind ‘t heerlijk’. Wel werd er nog gevreesd of de boeren niet door de studio heen zouden rijden alsof het een Haags hek is, maar de schade viel gelukkig mee.

Maar lieve boeren, waarom in godsnaam bij ‘Business class’ aanschuiven? Dat programma wordt voornamelijk bekeken door een miniem elitair groepje Amsterdammers en de moeder van Harry Mens.

Een Merel tussen de boeren

We snappen dat bij Jinek aanschuiven niet meer gaat nu ze even van de buis is, maar er zijn meer mooie vrouwen op televisie te vinden. Neem bijvoorbeeld Merel Westrik. Haar show Ladies Night scoort boven verwachting hoog en volgens onze poll – die overigens nog steeds in de lucht is – is ze tot nu toe veruit de lekkerste talkshowhost van de lage landen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik mail net mijn collega’s. Dat de frietjes voortaan veilig zijn. En dat ze hun borden niet meer hoeven te bewaken vlak voor het RTL Nieuws van half acht. Ik ga weg. Op naar een avontuur waar ik ongelooflijk veel zin in heb. Ik ga voor Net5 programma’s maken in samenwerking met LINDA. We beginnen dit najaar met een wekelijkse talkshow voor vrouwen. Spannend en helemaal te gek tegelijkertijd. Daarvoor neem ik na ruim vijf jaar afscheid van RTL Nieuws. Dat doet een beetje zeer. Want ik ben zo vaak trots geweest op onze redactie. Op onze onthullingen, op hoe hard we samen konden werken, op hoe we van elkaar leerden. Het was een eer en een voorrecht daar bij te mogen horen. Lieve collega’s: ik heb met jullie kunnen lachen, huilen, kunnen lezen en schrijven. Goud. Grote dank. Ook voor al die frietjes. @net5nl: is er een frituur in de kantine? @linda: met frietjes? 📸 Carli Hermes 💄 Charlotte Niketic👗 Pieter Eliens

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik) op

De boer draait door

Of hadden jullie niet gewoon door kunnen rijden naar Hilversum en de studio’s van ‘De Wereld Draait Door’ kunnen bezetten? Kan je gelijk aantonen dat de pruik van Matthijs meer stikstof uitstoot dan alle trekkers bij elkaar. Niet dat we denken dat Matthijs ‘ik wil graag dat je antwoord in minder dan 5 woorden of ik onderbreek je’ van Nieuwkerk veel hulp kan bieden, maar we hadden toch wel graag een trekker dwars door de muur van de studio zien gaan.

Verder hadden jullie nog ouderwets gezellig kunnen aanschuiven bij Margriet van der Linden. Er zitten namelijk wel vaker onbekende en gekke gasten aan die tafel en Margriet heeft al een beetje het uiterlijk van een boer, dus jullie hadden daar prima tussen gepast. Ook weer handig voor Margriet haar populariteit. Misschien dat ze dan eindelijk van de derde plaats in onze poll afkomt.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten