Is Boerin Annemiek nog steeds ongelukkig in de liefde?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe kan een vrouw die precies weet wat ze wil, en de keuze had uit een 600-tal mannen, nog steeds vrijgezel zijn? Boerin Annemiek heeft er achteraf wel een verklaring voor. Aan tafel met Yvon Jaspers laat de ietwat gesloten boerin eindelijk eens weten hoe ze zich écht voelt. En ook of er, maanden na de opnames, ergens toch nog een vonkje is overgeslagen…

Het is alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Dit seizoen was qua kijkcijfers een succes, maar op het gebied van ware liefde is er weinig gebeurd. Vooralsnog lijkt slechts één stel zeker van een toekomst samen, terwijl de rest met lege handen achterblijft. Of heeft Boerin Annemiek, de meest begeerde boerin van Nederland, tussen de opnames en nu toch nog een geschikte man weten te vinden? Tegenover Yvon Jaspers zit een eerlijke en (eindelijk) open Annemiek…

Lees ook: Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze

Boerin Annemiek is terug bij af

In het voorproefje voor deze laatste aflevering zien we Boerin Annemiek met Yvon Jaspers op gepaste corona-afstand aan een grote tafel zitten. Uit dit gesprek blijkt dat Annemiek, ondanks dat ze nog steeds gelooft klaar te zijn voor de liefde, op dit moment vrijgezel is.

Met drie mannen in huis vond ze eigenlijk niks, zeker omdat ze zelf geen initiatief namen. Hierdoor staat ze nu weer op precies hetzelfde punt als toen ze aan het avontuur begon. Wel weet ze nu nóg beter waar ze écht naar zoekt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Het eisenpakket van Boerin Annemiek

Boerin Annemiek weet zelf dat ze geen makkelijke vrouw is. Een man die haar leven in komt, moet zich aan kunnen passen. Anders gaat het gewoon niet werken. En nog een keer maanden van haar leven vergooien aan zwijgzame, lieve knapen – dat ziet ze niet zitten.

Lees ook: Boerin Annemiek kan eindelijk lachen

Wel staat ze nog steeds wagenwijd open voor de liefde. Zolang hij maar voldoet aan het strenge eisenpakket: hij moet stoer en mannelijk zijn, bij haar op de boerderij willen komen wonen, geen 9 tot 5-baan hebben, maar wel een workaholic zijn met dezelfde drive als zij. Zie jij jezelf in deze omschrijving? Ga dan vooral eens langs bij Annemiek. Bonuspunten als je op de motor komt.

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten