Vermaak TV / Series 'Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze'

‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

-

‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Boer Bastiaan van Boer Zoekt Vrouw werd voor het blok gezet. Buiten blijven en het noorderlicht aanschouwen, of lekker binnen het bed in duiken met Milou? De Zeeuw koos voor Milou. Wij gaven jou diezelfde keuze. Jullie dachten, net als Boer Bastiaan, met je gereedschap en gingen ook voor Milou…

Op het eerste gezicht was dit niet het meest duivelse dilemma ooit. Welke gezonde man wijst een wilde nacht met de flirterige Milou af om in de vrieskou naar een paar groene kleurtjes in de lucht te gaan zitten kijken? 74% van jullie kozen voor Milou. Toch zijn er ook mannen die aan de toekomst denken. Als die Milou achteraf alleen maar voor de kijkcijfers blijkt meegedaan te hebben, had je naderhand misschien liever voor het noorderlicht gekozen. Deze groep verstandige kerels (26%) brachten liever de nacht door met het natuurverschijnsel.

Lees ook: Boerin Annemiek kan eindelijk lachen

Boer Bastiaan scoort als enige bij Boer Zoekt Vrouw

Het ging niet zo zeer om de directe keuze tussen het Noorderlicht en Milou. Elke gezonde man had op dat moment voor een nacht met de flirterige blondine gekozen. Zie in zo’n romantische blokhut dat tuingereedschap maar eens in de broek te houden! Sowieso had Boer Bastiaan iets te bewijzen. Terwijl alle andere boeren (en Boerin Annemiek) nauwelijks aan ‘handje vasthouden’ toekomen had Boer Bastiaan echt een kans. Hij werd omringd door mooie blonde dames die hem wilden. Als je dan zonder heupwiegend ‘souvenir’ van de Citytrip terugkomt, mag je jezelf toch wel achter de oren krabben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Zijn Boer Bastiaan en Milou nog bij elkaar?

Of de keuze voor Milou, en niet het noorderlicht écht de juiste was, horen we later pas. Als Boer Bastiaan en Milou nu, maanden na de opnames, nog steeds bij elkaar zijn, zal hij erom kunnen lachen. ‘Ik had je bijna aan de kant gezet voor een natuurverschijnsel’.

Boer Zoekt Vrouw-Dilemma: Milou of het Noorderlicht?

  • Milou (74%)
  • Het noorderlicht (26%)

Totaal aantal stemmers: 174

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening