Vermaak TV / Series 'Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze'

‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

-

‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Boer Bastiaan van Boer Zoekt Vrouw werd voor het blok gezet. Buiten blijven en het noorderlicht aanschouwen, of lekker binnen het bed in duiken met Milou? De Zeeuw koos voor Milou. Wij gaven jou diezelfde keuze. Jullie dachten, net als Boer Bastiaan, met je gereedschap en gingen ook voor Milou…

Op het eerste gezicht was dit niet het meest duivelse dilemma ooit. Welke gezonde man wijst een wilde nacht met de flirterige Milou af om in de vrieskou naar een paar groene kleurtjes in de lucht te gaan zitten kijken? 74% van jullie kozen voor Milou. Toch zijn er ook mannen die aan de toekomst denken. Als die Milou achteraf alleen maar voor de kijkcijfers blijkt meegedaan te hebben, had je naderhand misschien liever voor het noorderlicht gekozen. Deze groep verstandige kerels (26%) brachten liever de nacht door met het natuurverschijnsel.

Lees ook: Boerin Annemiek kan eindelijk lachen

Boer Bastiaan scoort als enige bij Boer Zoekt Vrouw

Het ging niet zo zeer om de directe keuze tussen het Noorderlicht en Milou. Elke gezonde man had op dat moment voor een nacht met de flirterige blondine gekozen. Zie in zo’n romantische blokhut dat tuingereedschap maar eens in de broek te houden! Sowieso had Boer Bastiaan iets te bewijzen. Terwijl alle andere boeren (en Boerin Annemiek) nauwelijks aan ‘handje vasthouden’ toekomen had Boer Bastiaan echt een kans. Hij werd omringd door mooie blonde dames die hem wilden. Als je dan zonder heupwiegend ‘souvenir’ van de Citytrip terugkomt, mag je jezelf toch wel achter de oren krabben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Zijn Boer Bastiaan en Milou nog bij elkaar?

Of de keuze voor Milou, en niet het noorderlicht écht de juiste was, horen we later pas. Als Boer Bastiaan en Milou nu, maanden na de opnames, nog steeds bij elkaar zijn, zal hij erom kunnen lachen. ‘Ik had je bijna aan de kant gezet voor een natuurverschijnsel’.

Boer Zoekt Vrouw-Dilemma: Milou of het Noorderlicht?

  • Milou (74%)
  • Het noorderlicht (26%)

Totaal aantal stemmers: 174

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Nikkie Plessen
Bridget Maasland
Joy Beune
Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Marieke Elsinga V.S Viviënne van den Assem

Wie zie jij liever achter de RTL Boulevard-desk staan: Marieke Elsinga of Viviënne van den Assem?

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Geef je mening