Boer zoekt Lekkerwijf voor BzV’s Geert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van de drie logés op de boerderijen van de Boer Zoekt Vrouw-deelnemers zijn er nog twee over. Dat de spanning daardoor ook toeneemt, lijkt Boer Geert niet te deren. Hij weet immers precies wat hij wil in een vrouw.

Boer Geert heeft misschien wel de meest uiteenlopende logés van het stel. De ene vrouw is een oase van rust, de ander zet de boel zonder problemen op stelten. Dat is nogal wat, helemaal als je een nuchtere, droge man als Geert bent. Of verwarren we die nuchterheid met oppervlakkigheid?

Boer Geerts oog wil ook wat

De Brabander Geert lijkt op het eerste oog niet echt een man die de vrouwen in de kroeg regelt. Toch trekt de boer alle bekende bar-trucs uit de kast om een nieuwe vrouw te vinden. In de jongste aflevering van Boer zoekt Vrouw vertelde hij zonder blikken of blozen dat ‘het oog ook wat wilde’ op een vraag van één van de vrouwen op de boerderij of hij uiterlijk belangrijk vond.

Dat leverde hem, naast een hoop argwaan van zijn logé Vera, ook een aardig puberend brein op. Vera zegt dat ze naar de boerderij van Geert is gekomen om hem als mens te leren kennen, terwijl Geert te kennen geeft dat hij vooral haar buitenkant aantrekkelijk vindt. En nee: dan hebben we het (zeker) niet over etiketten.

Wil Vera dat?

De grote vraag die er na de aflevering rijst: wil Vera wel verder met onze Brabantse boer? In een kort interview liet ze al weten dat ze iemand wilde die ook geïnteresseerd was in haar als persoon, maar daar lijkt Geert dus vooralsnog geen oog voor te hebben. Sterker nog: als Geert is uitgekeken op Vera’s krullen, sluit hij zijn ogen en gaat hij even lekker op de bank een dutje doen.

Dat terwijl Geert wel diepgaandere gesprekken lijkt te voeren met Angela, zijn andere kandidate. Dat maakt de strijd om Geerts hart misschien wel de meest boeiend onderonsje van dit seizoen – los van Boerin Annemiek, natuurlijk. Want elke keer als Geert in beeld komt, vraag je jezelf af in welk programma je zit: Boer zoekt Vrouw of Boer Geert zoekt Lekkerwijf?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.