Boer zoekt Lekkerwijf voor BzV’s Geert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van de drie logés op de boerderijen van de Boer Zoekt Vrouw-deelnemers zijn er nog twee over. Dat de spanning daardoor ook toeneemt, lijkt Boer Geert niet te deren. Hij weet immers precies wat hij wil in een vrouw.

Boer Geert heeft misschien wel de meest uiteenlopende logés van het stel. De ene vrouw is een oase van rust, de ander zet de boel zonder problemen op stelten. Dat is nogal wat, helemaal als je een nuchtere, droge man als Geert bent. Of verwarren we die nuchterheid met oppervlakkigheid?

Boer Geerts oog wil ook wat

De Brabander Geert lijkt op het eerste oog niet echt een man die de vrouwen in de kroeg regelt. Toch trekt de boer alle bekende bar-trucs uit de kast om een nieuwe vrouw te vinden. In de jongste aflevering van Boer zoekt Vrouw vertelde hij zonder blikken of blozen dat ‘het oog ook wat wilde’ op een vraag van één van de vrouwen op de boerderij of hij uiterlijk belangrijk vond.

Dat leverde hem, naast een hoop argwaan van zijn logé Vera, ook een aardig puberend brein op. Vera zegt dat ze naar de boerderij van Geert is gekomen om hem als mens te leren kennen, terwijl Geert te kennen geeft dat hij vooral haar buitenkant aantrekkelijk vindt. En nee: dan hebben we het (zeker) niet over etiketten.

Wil Vera dat?

De grote vraag die er na de aflevering rijst: wil Vera wel verder met onze Brabantse boer? In een kort interview liet ze al weten dat ze iemand wilde die ook geïnteresseerd was in haar als persoon, maar daar lijkt Geert dus vooralsnog geen oog voor te hebben. Sterker nog: als Geert is uitgekeken op Vera’s krullen, sluit hij zijn ogen en gaat hij even lekker op de bank een dutje doen.

Dat terwijl Geert wel diepgaandere gesprekken lijkt te voeren met Angela, zijn andere kandidate. Dat maakt de strijd om Geerts hart misschien wel de meest boeiend onderonsje van dit seizoen – los van Boerin Annemiek, natuurlijk. Want elke keer als Geert in beeld komt, vraag je jezelf af in welk programma je zit: Boer zoekt Vrouw of Boer Geert zoekt Lekkerwijf?

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten