Boer Richard verleidt blonde dames met hobbelig ritje bij Boer Zoekt Vrouw: ‘Wie wil?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Richard heeft het erg druk met zijn drie dames. De blondines genieten van een hobbelig ritje tijdens Boer Zoekt Vrouw.

Boer Richard gaat voor wilde rit met zijn dames

Het is voor boer Richard overduidelijk de beste tijd van zijn leven nu hij mee doet aan Boer Zoekt Vrouw. Zo heeft Richard drie knappe blondines uitgekozen die allemaal staan te popelen om hem beter te leren kennen. De dames van Richard lijken allemaal enorm geïnteresseerd in hem. Vergeleken met de andere boeren en deelnemers lijken er door de dames ook nog geen minpunten te vinden bij boer Richard. Dat helpt natuurlijk enorm, en Richard weet precies hoe hij zijn dames moet verleiden om hem nóg leuker te vinden. Zo mogen de dames allemaal een rondje mee op de trekker van Richard zonder dat de andere dames er naast zitten. Eindelijk dus een beetje tijd voor de dames om Richard zijn hart te veroveren nu ze een één op één momentje hebben samen. Toch laat blondine Robin weer een beetje doorschemeren nog onzeker te zijn over haar positie. Zo zegt Robin dat Richard zijn aandacht goed verdeeld, maar dat ze er soms een beetje buiten valt. Misschien moet Richard dus toch nog een beetje harder werken om alle drie de dames tevreden te houden.

Richard wil het liefst alle drie de vrouwen houden

Boer Richard heeft het flink naar zijn zin met zijn drie blondines genaamd Robin, Marlies en Marijke. Het lijkt er sterk op dat Boer Richard niet helemaal volgens de normale regels van Boer Zoekt Vrouw wil spelen. Misschien zou hij het liefst alle drie de vrouwen op zijn boerderij in Slowakije houden. Handig, want dan heeft hij voor elk taakje iemand anders en kan hij gewoon kiezen met wie hij die dag wat wil gaan doen. Toch werkt BZV natuurlijk niet helemaal zo en er komt toch echt een pittige afvalronde aan voor Richard. Hij moet één van zijn blondines gaan wegstemmen. Het lijkt erop dat Robin denkt dat zij dat gaat worden, maar het zou zomaar een andere vrouw kunnen worden die de boerderij moet verlaten. Waarschijnlijk gaat Richard er wel subtiel mee om, want hij komt nog niet erg bot over zover.

Lees ook: Radeloze Boerin Bernice (22) roept om haar moeder tijdens Boer Zoekt Vrouw: ‘lopen 3 mannen achter me aan

Dit wisten we nog over Boer Richard

Het is tijd om ook eens iets meer te weten te komen over Boer Richard. Zo is hij natuurlijk een boer in Slowakije van drieëndertig jaar, maar veel meer weten we niet. Ja, dat hij op blondines valt is ook wel duidelijk geworden. Verder houdt Richard blijkbaar enorm van het water want hij heeft jarenlang de sport waterpolo gedaan. Richard zegt dat hij dan zijn telefoon in een kluisje doet en echt even met iets anders bezig is. Verder moeten Richard zijn vrouwen ook een beetje van kamperen houden want dat vindt hij zelf ook erg leuk. Van jongs af aan ging Richard al met zijn ouders naar de camping. Op zijn boerderij is overigens ook plek genoeg om een tentje op te zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!