Radeloze Boerin Bernice (22) roept om haar moeder tijdens Boer Zoekt Vrouw: ‘lopen 3 mannen achter me aan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Bernice weet niet meer wat ze moet doen met de drie mannen die achter haar aan lopen. Uit nood vraagt ze haar moeder om raad tijdens Boer Zoekt Vrouw.

Het is duidelijk niet makkelijk voor Boerin Bernice om met mannen om te gaan. Haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw is dan ook duidelijk een hele opgave. Nu is het natuurlijk wel zo dat Boerin Bernice erg in de smaak valt bij de mannen. Zo waren er zat mannen die speciaal voor haar een brief hebben geschreven in de hoop uitgekozen te worden om bij haar op de boerderij in Zweden langs te mogen komen. Nu was het na de speeddates en dagdates voor Bernice een lastige keuze om te kiezen wie er daadwerkelijk naar Zweden mochten afreizen. Je zou denken dat Bernice heel blij is dat ze eindelijk wat leuke Nederlandse mannen achter zich aan heeft lopen, en dat ook nog op haar eigen boerderij. Toch gaat het Bernice allemaal erg moeizaam en lastig af.

Lees ook: Boerin Bernice laat haar mannen nog niet te diep gaan tijdens Boer Zoekt Vrouw: ‘Gevoel ken ik nog helemaal niet’

Boerin Bernice weet geen raad met drie mannen

De knappe Boerin Bernice vindt het duidelijk erg lastig met haar drie mannen die als hondjes achter haar aanlopen. Toch had de brunette dit wel een beetje kunnen verwachten toen ze besloot mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw. Bernice doet een beetje denken aan schapenboerin Janice van het vorige seizoen. Deze blondine had, net zoals Bernice nu, erg veel moeite met het openstellen van zichzelf en een keuze maken uit de mannen. Nu zit boerin Bernice ook helemaal met haar handen in het haar. Zo weet ze zich geen raad met de mannen die achter haar aan lopen de hele dag. Normaliter is ze alleen, en dat lijkt ze ook fijner te vinden. Daarom besluit boerin Bernice haar moeder om goede raad te vragen. Deze moeder lijkt echter ook niet erg goed in het geven van liefdesadvies. Zo zegt de moeder van Bernice dat het wel goed komt en hoe langer ze er zijn hoe losser iedereen wordt. Bernice zegt dat de interesse er van haar kant wel is, maar dat ze bang is om iets verkeerds te zeggen. Al lijkt het alsof de mannen niks liever willen dan dat Bernice juist iets zegt.

Boerin Bernice durft zich niet open te stellen

Het lukt boerin Bernice in Zweden nog niet helemaal om zichzelf écht open te stellen aan haar drie mannen op de boerderij. Een van de mannen genaamd, Ype Jacob, doet een dappere poging om wat meer los te krijgen bij Bernice. Helaas lijkt dit nog niet heel erg goed te lukken, want hij geeft aan het zelf ook heel lastig te vinden om zich open te stellen. Dat is dus een interessante match. Het kom ter waarschijnlijk op neer dat er, letterlijk, alleen over koetjes en kalfjes wordt gepraat tussen de twee. Bernice probeert nog een beetje te vragen of de mannen wel research hebben gedaan voor hun brief. Al lijkt daar ook niet veel antwoord uit te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.