Bo Maerten zorgt voor piek bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goede Tijden, Slechte Tijden is aan haar eindsprintje begonnen. De serie, die door het coronavirus abrupt moest stoppen met de opnames, gaat half mei voor de rest van het seizoen van de buis. Dat terwijl juist nu de kijkcijfers keihard aan beginnen te trekken! RTL deed onderzoek naar de oorzaak. Maar die hadden wij ze ook wel kunnen vertellen: Bo Maerten natuurlijk.

Een paar maanden geleden zullen de makers en cast van Goede Tijden, Slechte Tijden vanwege de kelderende kijkcijfers om een vroegtijdige stop gesmeekt hebben. Zal je net zien: nu het echte ‘einde’ in eraan zit te komen, begint de soap eindelijk weer lekker te draaien! Wie daarvoor verantwoordelijk is? Volgens onderzoek van RTL Boulevard ligt het aan een aantal factoren. Voor de gemiddelde man was er maar één: Bo Maerten.

Bo Maerten Scoort

RTL Boulevard geeft de meeste credits aan de ‘herkenbare’ nieuwe familie Verduyn, met John Kraaykamp als pater familias. Ook het GTST-hondje wordt genoemd als waardevolle toevoeging. Maar iedereen lijkt kunstrestaurateur Amelie, gespeeld door ‘soapsloerie’ Bo Maerten, te vergeten. Zij dook ongeveer tegelijk met deze andere personages op in Meerdijk. Bo lijkt ons een veel logischer stel kijkcijferkanon dan John Kraaykamp.

Lees ook: ‘Soapsloerie’ Bo Maerten duikt op…

Aangezien de kijkcijfers onlangs voor het eerst weer de miljoen aantikten, mogen ze bij GTST spreken van een geslaagd eindsprintje. Waar die kijkers ineens vandaan kwamen? Met de toevoeging Bo Maerten hebben ze de mannenmarkt weer volledig aangeboord. Jammer dat er niet heel lang van deze stijgende lijn genoten kan gaan worden. Wel kunnen de makers in ieder geval concluderen dat hun huidige koers de juiste is. Als ze slim zijn bieden ze Bo een contractverlenging aan. Op naar de twee miljoen kijkers!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!