Bo Maerten zorgt voor piek bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goede Tijden, Slechte Tijden is aan haar eindsprintje begonnen. De serie, die door het coronavirus abrupt moest stoppen met de opnames, gaat half mei voor de rest van het seizoen van de buis. Dat terwijl juist nu de kijkcijfers keihard aan beginnen te trekken! RTL deed onderzoek naar de oorzaak. Maar die hadden wij ze ook wel kunnen vertellen: Bo Maerten natuurlijk.

Een paar maanden geleden zullen de makers en cast van Goede Tijden, Slechte Tijden vanwege de kelderende kijkcijfers om een vroegtijdige stop gesmeekt hebben. Zal je net zien: nu het echte ‘einde’ in eraan zit te komen, begint de soap eindelijk weer lekker te draaien! Wie daarvoor verantwoordelijk is? Volgens onderzoek van RTL Boulevard ligt het aan een aantal factoren. Voor de gemiddelde man was er maar één: Bo Maerten.

Bo Maerten Scoort

RTL Boulevard geeft de meeste credits aan de ‘herkenbare’ nieuwe familie Verduyn, met John Kraaykamp als pater familias. Ook het GTST-hondje wordt genoemd als waardevolle toevoeging. Maar iedereen lijkt kunstrestaurateur Amelie, gespeeld door ‘soapsloerie’ Bo Maerten, te vergeten. Zij dook ongeveer tegelijk met deze andere personages op in Meerdijk. Bo lijkt ons een veel logischer stel kijkcijferkanon dan John Kraaykamp.

Lees ook: ‘Soapsloerie’ Bo Maerten duikt op…

Aangezien de kijkcijfers onlangs voor het eerst weer de miljoen aantikten, mogen ze bij GTST spreken van een geslaagd eindsprintje. Waar die kijkers ineens vandaan kwamen? Met de toevoeging Bo Maerten hebben ze de mannenmarkt weer volledig aangeboord. Jammer dat er niet heel lang van deze stijgende lijn genoten kan gaan worden. Wel kunnen de makers in ieder geval concluderen dat hun huidige koers de juiste is. Als ze slim zijn bieden ze Bo een contractverlenging aan. Op naar de twee miljoen kijkers!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.