Blozende Boerin Annemiek Koekoek vertelt over nieuwe vriend bij Boer Zoekt Vrouw: ‘Net een verliefde puber’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek vertelt in een video van Boer Zoekt Vrouw over haar nieuwe vriend, waar ze duidelijk stapelverliefd op is. De boerin kan maar niet stoppen met giechelen en blozen..

Boerin Annemiek Koekoek was geen makkelijke tijdens BZV

Het was een geweldig seizoen van Boer Zoekt Vrouw met de knappe boerin Annemiek Koekoek. Veel kijkers vonden de brunette een super knappe vrouw en daardoor kreeg de boerin over de zeshonderd brieven. Het was dan ook geen verassing dat Annemiek door ging naar de afleveringen met de logeerweek. Iedereen dacht dat dit misschien ook een groot succes zou worden, maar dat viel nogal tegen. Boerin Annemiek vond haar mannen duidelijk helemaal niks, en leek voortdurend chagrijnig te zijn. Uiteindelijk heeft de boerin Annemiek haar prins op het witte paard dan ook niet bij Boer Zoekt Vrouw gevonden. Na de uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw mochten mannen die nog een poging wilden wagen om wederom voor Annemiek te schrijven. Hier leek Annemiek op zich wel blij mee te zijn, maar het lezen duurde erg lang vanwege haar dyslexie. Uiteindelijk kreeg Annemiek veel bekendheid door haar deelname, maar de echte liefde zat er nog niet in.

annemiek-koekoek-vriend

Boerin Annemiek Koekoek smoorverliefd op nieuwe vriend

Gelukkig voor Annemiek Koekoek is het ook haar eindelijk gelukt om een serieuze vriend te vinden, die niks liever wil dan met haar op de boerderij zijn. Annemiek had aan aandacht geen tekort, want de brunette wordt regelmatig de knapste boerin van Nederland genoemd. Toch is het een hele opgave geweest om de ware te vinden, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Boer Zoekt Vrouw maakt regelmatig video’s en fragmenten over oud-boeren en oud-deelnemers. Natuurlijk ging het team ook even langs bij Boerin Annemiek Koekoek. In deze video vertelt Annemiek het goede nieuws van haar nieuwe liefde. De twee zijn al een jaar samen, dus het is een serieuze boel. Ook is aan alles te zien dat Annemiek hartstikke verliefd is, de brunette lijkt wel een puber. Annemiek vertelt dat ze al een hele tijd samen wonen en dat de man in kwestie haar echt laat voelen als ”zijn meisje”. Ook is Annemiek elke dag als ze thuiskomt dolblij om hem te zien. Eind goed al goed dus!

Bekijk de video van de verliefde Boerin Annemiek hier .

Boerin Annemiek geniet nog van kroelen met koeien

Natuurlijk is Boerin Annemiek haar hart nu gestolen door een leuke man. Toch zal de brunette haar liefde voor haar koeien ook altijd blijven. Het kan niet anders dan dat haar vriend ook heel erg van de dieren houdt. Op onderstaande video is te zien hoe Annemiek flink wordt afgelebberd door een vrolijke koe. Helaas is de vriend van Annemiek nergens in beeld te zien op Annemiek haar Instagram. Wel hebben de twee een zoete foto, waar haar vriend met zijn rug naar de camera staat. In de reacties reageert Annemieke dat haar vriend absoluut niet van de media is, dus ze grapt dat hij misschien pas bij vijfentwintig jaar samen voor de camera verschijnt.

Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!