Blondine Anne-Marie Fokkens maakt een hoop goed bij Viaplay Darts

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het ging zo goed voor de Nederlandse darters, maar de winning streak lijkt voorlopig even klaar. Gelukkig maakt nieuwe Viaplay presentatrice Anne-Marie Fokkens een hoop goed.

De bloedmooie Anne-Marie Fokkens is de nieuwe dartspresentatrice van Viaplay. En hoewel ze regionaal al wel bekend is, is ze voor veel Nederlanders nog een onbekend gezcht. Tijd dus om kennis te maken met deze prachtige dame, die jou de komende tijd gaat voorzien van alle informatie omtrent het darten.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting toont indrukwekkende benen in kort broekje

Anne-Marie redt de Nederlandse darters van de rand van de afgrond

Al sinds Viaplay de rechten voor het uitzenden van het darten in handen kreeg beleefde het Nederlandse darten een ware opleving. Alles ging voor de wind. Maar sinds afgelopen weekend lijkt er een einde te zijn gekomen aan de magie rondom het Nederlandse darten. Het begon toen Van Gerwen verloor van Gerwyn Price. Niet geweldig, maar het was nog te overzien. Maar ook tegen Gary Anderson wist hij het niet te redden. Behalve Van Gerwen ging ook Raymond van Barneveld er vroeg vandoor door te verliezen van de Belg Mike De Decker. En Danny Noppert sneuvelde tegen de Engelsman Luke Humphries. Al in al geen beste prestaties. Dirk van Duijvenbode bereikte nog een kwartfinale, maar kon ook geen winst halen dit weekend. En zo lijkt de winning streak van de darters aan een einde. Gelukkig is daar de beeldschone blondine Anne-Marie Fokkens om de pijn iets te verzachten. Want hoewel de resultaten niet helemaal naar behoren waren, worden ze wel verteld door een van de mooiste, nieuwe presentatrices die er is. En dus heb je hoe dan ook een fijne avond.

Anne-Marie is de presentatrice met de mooiste lach

Een van Anne-Marie haar sterke punten is haar ontwapenende lach. Je wordt zelf gelijk een beetje vrolijk als je Anne-Marie ziet lachen. Ze komt enorm sympathiek en lief over. Maar tegelijkertijd kan Anne-Marie vol beleving het laatste sportnieuws geven en het darten zien van het nodige live commentaar. Anne-Marie is een dame met pit, die ook voor de nodige luchtigheid kan zorgen. Niet geheel onbelangrijk voor een sportpresentatrice. En als ze een keer haar dag niet heeft, dan zet ze gewoon haar prachtige lach op en dan zijn alle kijkers toch wel verkocht.
Kan Anne-Marie het darten redden?

Misschien dat met de komst van Anne-Marie het darten toch weer een opleving gaat maken. Alle darters weten nu voor wie ze het doen. Die willen natuurlijk ook gewoon Anne-Marie tevreden houden. Misschien gaan ze nu wel beter gooien nu ze weten dat deze prachtige blondine ze nauwlettend in de gaten houdt. De mannen van het darten willen natuurlijk niet de knappe Anne-Marie teleurstellen. Dat zijn het darten mag presenteren is op een bepaalde manier toch wel een extra stukje motivatie. Misschien is dat ook wel precies wat ze in het darten nodig hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!