Foto: Suzanne Schulting toont indrukwekkende benen in kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een van de meest knappe sporters van het moment. En dat heeft ze voor een groot deel te danken aan haar indrukwekkende benen. 

Schaatsster Suzanne Schulting heeft al vele indrukwekkende titels op haar naam staan. Maar daar heeft ze natuurlijk haar krachtige benen voor te danken. Elke dag oefent Suzanne haar benen zodat ze nog een stukje sterker uit de verf komt. En dat pakt voor Suzanne goed uit. Niet alleen voor haar sportieve prestaties, maar ook voor haar uiterlijk. Haar benen zijn namelijk een genot om naar te mogen kijken. En Suzanne deelt ze daarom ook met iedereen.

Lees ook: Wauw: Suzanne Schulting filmt zichzelf van top tot teen

Suzanne ziet er prachtig uit in de foto met haar korte broekje

Je bent natuurlijk van Suzanne gewend dat ze van die enorm lange schaatspakjes aan heeft normaal gesproken. Maar in haar vrije tijd vindt Suzanne het veel prettiger dat mensen naar haar benen kunnen kijken. Daar heeft ze immers ook een klein beetje stiekem voor getraind al die tijd. het zou toch zonde zijn om ze dan weg te stoppen achter benauwde broekspijpen. Dat wil Suzanne niet. Dus mogen haar benen gezien worden. En wat een stel indrukwekkende benen zijn het. Dit broekje mag zeker vaker gedragen worden, daar is namelijk helemaal niks mis mee. Nu alleen nog een truitje erbij zoeken dat hetzelfde gevoel geeft.

c

De lange benen van Suzanne voelen zich het meeste thuis in de sportschool

Na een dag rust is het dan wel weer tijd om met haar lange benen de sportschool in te duiken. Suzanne voelt zich het meest op haar gemak op de sportschool. Van al die oefeningen worden haar benen alleen nog maar mooier. Maar ook in de sportschool moet natuurlijk even een verplichte foto gemaakt worden voor al haar volgers. Hoe moeten die anders weten dat Suzanne flink aan het trainen is om al die indrukwekkende foto’s van haar ontblote benen te kunnen blijven maken. Daarom worden mensen ook altijd zo blij van foto’s van Suzanne in de sportschool. Dan weten ze, dat ze binnenkort weer een prachtige foto van de benen van Suzanne te zien krijgen. En daar zit iedereen natuurlijk op te wachten.
Suzanne strekt even de beentjes op sportieve foto

Met al die oefeningen en al die verschillende foto houdingen, is het natuurlijk van levensbelang dat Suzanne goed blijft rekken en strekken. Anders kan dat nog wel eens catastrofaal worden voor haar benen. Het kan natuurlijk niet gebeuren dat Suzanne straks een blessure oploopt en dus geen foto’s meer kan maken. Dat zou echt heel erg zonde zijn en moet natuurlijk koste wat het kost worden voorkomen. Daarom doet Suzanne de nodige voorbereidingen, voordat ze in de sportschool helemaal los gaat. Zo voorkomt de prachtige schaatsster dat ze onnodig letsel oploopt en haar volgers dus een mooie foto mislopen. Suzanne houdt op die manier met iedereens wensen rekening. En daarom wordt ze ook door iedereen geliefd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?