Bloedmooie Marie Verhulst verrast verveelde huisvaders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marie, de knappe dochter van Gert Verhulst, de John de Mol van Studio100, is het nieuwe baasje van stofhond Samson. Haar vader Gert was jarenlang eigenaar van de trouwe viervoeter, maar geeft het riempje nu door. Dat is goed nieuws voor alle huisvaders van Nederland en Vlaanderen. Je kan nu eindelijk weer genieten van het verplichte uurtje tv-kijken met je kind.

Voor veel vaders was de komst van Marie Verhulst prachtig. Eindelijk kon je meegenieten als je zoontje jankte om Studio100. Marie’s lieve lach, dat mooie lichaam. Het was bijna zonde als je daarna je kind naar school moest brengen. Lieve Marie is al een half jaar te zien op Studio100TV (een soort klokhuis voor de Belgen). En nu ze Samson overneemt zal ze waarschijnlijk nog veel vaker te zien zijn op de zender. Meekijkende vaders zullen dus in hun nopjes zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MarieVerhulst (@verhulstmarie) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sokken in thema ✌🏻

Een bericht gedeeld door MarieVerhulst (@verhulstmarie) op

Zo vader, zo zoon

Ook zorgt Marie ervoor dat vaders en zonen weer dichter tot elkaar komen. Meestal was je eerste verliefdheid toch wel die mooie presentatrice van het Jeugdjournaal of Ketnet geweest. Maar kinderzenders worden inmiddels al jaren overspoeld door mannelijke presentatoren of vrouwen die net te dicht bij de leeftijd van je vrouw komen. Als kind merkte je daar weinig van, maar vaders hadden er weinig boodschap aan. Nu kan je het eindelijk samen met je zoon hebben over de strakke pakjes van jullie favoriete Studio100 presentatrice. Marie brengt families samen zo vlak voor de feestdagen.

Het goede voorbeeld

De zuiderburen geven hiermee best een goed voorbeeld. Een voorbeeld waar de Nederlanders nog wat van kunnen leren. Het beleid van Studio100 lijkt dan ook ‘minder vergrijzen en minder mannen in beeld’. Dat kan alleen maar toegejuicht worden. Zo scoren de Belgen bijvoorbeeld al heel goed bij de huisvaders met de nieuwe K3. Het enige wat nog ontbreekt is een vrouwelijke Piet Piraat en een jongere Mega Mindy. Dat geeft de Hollanders genoeg tijd om de Belgen nog in te halen. En de NPO is al goed op weg. Zo was de casting van Janouk Kelderman voor het Klokhuis een hele aangename verassing.

Het kan wel nog beter natuurlijk. Zou bijvoorbeeld Freek Vonk niet vervangen kunnen worden door Sterrin Smalbrugge? Het Jeugdjournaal kan je laten presenteren door Michelle Willemsen. En Zapp Sport kan je dan overdragen aan Amy Sonck. Dan hoeven alle huisvaders van Nederland zich niet meer te vervelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.