Beeldschone wielrenster Puck Moonen is een echte kattenfluisteraar op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen kennen de meeste mensen als de mooiste wielrenster, maar wist je dat ze ook heel goed om kan gaan met katten?

Jullie zullen Puck Moonen vooral kennen als de mooiste wielrenster van Nederland. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Puck ziet er altijd adembenemend uit. Of ze nu voor de dag komt in haar wielrennerspakje of haar mooiste jurk uit de kast heeft getrokken, Puck is altijd een beeldschone verschijning. Bezweet over de finish, met modder op haar gezicht of net klaar met haar elegante make-up, het maakt allemaal geen verschil. Puck is een van de mooiste sporters die het land rijk is. Maar wist je dat de mooiste wielrenster van Nederland ook een ander talent heeft? Zo is Puck namelijk ook nog eens kattenfluisteraar.

Lees ook: Mooiste wielrenster Puck Moonen vlucht naar Frankrijk
Vaak met kat, maar niet zo vaak met jurk

Puck is een echte kattenfluisteraar. Ze heeft haar kat altijd aan haar zijde en de twee voelen elkaar precies aan. Als Puck liefde en aandacht nodig heeft springt haar kat meteen op schoot en andersom kan Puck moeiteloos aanvoelen wat haar kleine knuffelbeestje nodig heeft. Puck wordt dus ook heel vaak met haar kat op de foto gezet. Niet heel gek, aangezien die er altijd bij is. Waar Puck minder vaak mee wordt gefotografeerd is een jurk. En dat is eeuwig zonde natuurlijk, want Puck ziet er geweldig uit in haar jurk. Toch is het veel gebruikelijker om Puck te spotten in haar trainingspak. En dan niet alleen net na het sporten, want Puck draagt ze gerust de hele dag door, omdat ze zo comfortabel zijn. Haar loyale kat blijft trouwens wel altijd bij haar, jurk of geen jurk.
Puck ziet er mooi uit in wit

Een ander ding dat opvalt is dat Puck graag witte of lichte kleding draagt. Niet heel gek, want die staat haar absoluut geweldig. Een strak wit shirt doet bij Puck niet onder voor een verleidelijke jurk. Puck is ook al verleidelijk genoeg van zichzelf. Kijk maar eens naar die lieve lach en die blik in haar ogen. Om van te smelten. Puck is een ongelooflijk aantrekkelijke vrouw die je niet zo snel zal spotten in zwart. Maar een strak wit T-shirt, daar heeft Puck geen moeite mee. Haar volgers gelukkig ook niet.
Odin maakt de dienst uit

Odin, zoals de kat van Puck heet, maakt de dienst thuis uit. Zodra Puck thuis komt van een lange oefenronde op haar fiets, staat Odin al klaar om even lekker gekriebeld te worden of om eten te vragen. En met zijn grote ogen krijgt de kat veel voor elkaar bij Puck. Menig man is wel een beetje jaloers op Odin. Hij is misschien maar een kat, maar hij mag wel de hele dag knuffelen met de mooiste wielrenster van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.