Beeldschone wielrenster Puck Moonen is een echte kattenfluisteraar op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen kennen de meeste mensen als de mooiste wielrenster, maar wist je dat ze ook heel goed om kan gaan met katten?

Jullie zullen Puck Moonen vooral kennen als de mooiste wielrenster van Nederland. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Puck ziet er altijd adembenemend uit. Of ze nu voor de dag komt in haar wielrennerspakje of haar mooiste jurk uit de kast heeft getrokken, Puck is altijd een beeldschone verschijning. Bezweet over de finish, met modder op haar gezicht of net klaar met haar elegante make-up, het maakt allemaal geen verschil. Puck is een van de mooiste sporters die het land rijk is. Maar wist je dat de mooiste wielrenster van Nederland ook een ander talent heeft? Zo is Puck namelijk ook nog eens kattenfluisteraar.

Lees ook: Mooiste wielrenster Puck Moonen vlucht naar Frankrijk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Vaak met kat, maar niet zo vaak met jurk

Puck is een echte kattenfluisteraar. Ze heeft haar kat altijd aan haar zijde en de twee voelen elkaar precies aan. Als Puck liefde en aandacht nodig heeft springt haar kat meteen op schoot en andersom kan Puck moeiteloos aanvoelen wat haar kleine knuffelbeestje nodig heeft. Puck wordt dus ook heel vaak met haar kat op de foto gezet. Niet heel gek, aangezien die er altijd bij is. Waar Puck minder vaak mee wordt gefotografeerd is een jurk. En dat is eeuwig zonde natuurlijk, want Puck ziet er geweldig uit in haar jurk. Toch is het veel gebruikelijker om Puck te spotten in haar trainingspak. En dan niet alleen net na het sporten, want Puck draagt ze gerust de hele dag door, omdat ze zo comfortabel zijn. Haar loyale kat blijft trouwens wel altijd bij haar, jurk of geen jurk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck ziet er mooi uit in wit

Een ander ding dat opvalt is dat Puck graag witte of lichte kleding draagt. Niet heel gek, want die staat haar absoluut geweldig. Een strak wit shirt doet bij Puck niet onder voor een verleidelijke jurk. Puck is ook al verleidelijk genoeg van zichzelf. Kijk maar eens naar die lieve lach en die blik in haar ogen. Om van te smelten. Puck is een ongelooflijk aantrekkelijke vrouw die je niet zo snel zal spotten in zwart. Maar een strak wit T-shirt, daar heeft Puck geen moeite mee. Haar volgers gelukkig ook niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Odin maakt de dienst uit

Odin, zoals de kat van Puck heet, maakt de dienst thuis uit. Zodra Puck thuis komt van een lange oefenronde op haar fiets, staat Odin al klaar om even lekker gekriebeld te worden of om eten te vragen. En met zijn grote ogen krijgt de kat veel voor elkaar bij Puck. Menig man is wel een beetje jaloers op Odin. Hij is misschien maar een kat, maar hij mag wel de hele dag knuffelen met de mooiste wielrenster van Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!