Beeldschone Ilse van Esch knalt aan alle kanten uit haar veel te strakke voetbaltenue (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Ilse van Esch is enorm populair op het internet aan het worden. Behalve haar voetbaltalent heeft Ilse twee enorme andere wapenfeiten in huis waar ze haar volgers wild mee maakt…

In het Brabantse Oirschot woont de knappe Ilse van Esch. Ze speelt momenteel voor de vrouwen van FC Eindhoven, dat uitkomt op het tweede niveau in Nederland. Ilse speelt dus niet bepaald bij een hoogvlieger. Hoe komt het nu dat zij zo enorm veel volgers heeft? Zodra je een foto van de blondine ziet, is dit meteen duidelijk. Ze heeft namelijk twee flinke porties baltechniek in huis!

Ilse van Esch laat enorme talenten zien

Als content creator maakt Ilse van Esch momenteel grote stappen. Ze haalt steeds meer samenwerkingen binnen en komt daardoor op hele mooie plekken. Het netwerk van de blondine bestaat voornamelijk uit Nederlanders. Al lijkt het erop dat ze ook steeds meer buitenlandse volgers krijgt op haar Instagram. Maar hoe komt het dat ze zo populair is geworden? De 24-jarige Brabantse genoot op jonge leeftijd al een hoop volgers. Dit komt door haar prachtige verschijning. Ze gaat graag zonder al te veel kleren op de foto en maakt hiermee haar volgers helemaal wild. Ilse heeft enorme wapenfeiten en een stevige achterbumper, die ze graag in de strijd gooit. Dit in combinatie met een strak voetbaltenue levert prachtige content op.

Ilse van Esch is te zien bij Champions League wedstrijden

Wie Ilse van Esch volgt, weet dat ze te gast was bij een aantal Champions League wedstrijden. Via één van haar partners, OPPO Nederland, kreeg ze tickets voor onder andere PSV-BVB. Ilse is groot PSV fan en voor haar was dat een geweldige avond. Samen met haar enorme kanonnen heeft een aantal mooie plaatjes kunnen schieten deze avond.

Meer zien van Ilse van Esch doe je op Instagram

Ben je benieuwd naar alle plaatjes en content van Ilse? Ze plaatst een hoop voetbalcontent en de meest prachtige vakantiekiekjes. Wees niet beroerd om een kijkje te nemen op haar Instagramaccount.  

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...