Battle of the Babes: Gaby Blaaser vs. Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen en Gaby Blaaser. Beide dames zijn blond. Beide dames zijn zéér geliefd. En beide dames schoven gisteravond aan bij Beau. Hoog tijd voor een battle tussen deze twee aan elkaar gewaagde blondines!

[poll id=”29″]

Gaby Blaaser (33)

Gaby Blaaser
We leerden de toen nog ‘onschuldige’ Gaby Blaaser kennen vanwege haar rolletjes in series als Spangas en GTST. Sinds die tijd is het imago van deze blondine flink veranderd en is ze een ware hit op Instagram.

Chantal Janzen (41)

Chantal Janzen
Chantal Janzen is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Ze is inmiddels één van de meest gewilde presentatrices van Nederland geworden. Het lijkt dan ook eeuwen geleden dat deze blondine als musicalster op de planken stond.

Carrière

ster 4  
Gaby Blaaser is een heel eind gekomen, sinds haar rolletjes in Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze dame verruilde het acteren dan ook voor influencen en heeft sindsdien ruim 300.000 Instagramvolgers binnengeharkt. Iets waar Gaby, zo zegt ze zelf, een stuk beter mee verdient.
 
Om de carrière van Chantal Janzen kan natuurlijk niemand heen. 5 sterren zijn hier dan ook meer dan op hun plaats. Acteren, zingen, presenteren, heerlijke grappen maken: de Limburgse Chantal is een duizendpoot. 

Partner

ster 3  
Het liefdesleven van Gaby Blaaser is de laatste tijd onderwerp van gesprek. Dit alles komt natuurlijk door het programma The Bachelorette dat vanaf 20 mei te zien is op Videoland. Tijdens de uitzending van Beau gaf Gaby natuurlijk geen antwoord op de vraag of ze een relatie heeft. Wij dachten toch wel een verliefde blik in haar ogen te kunnen bespeuren. 
ster 4  
Het liefdesleven van Chantal Janzen, gaat net als eigenlijk alles dat ze doet, over rozen. Ze is ze al flink wat jaren samen met manlief Marco. Samen hebben zij twee zoontjes: Bobby en James.

Publieke opinie

ster 3
Van het ooit zo onschuldige imago van Gaby Blaaser is niet meer zoveel over. Nee, vandaag de dag bereikt deze dame een hele andere doelgroep. Iets wat wel een nadeeltje heeft, volgens Gaby. Zo vertelde ze bij Beau dat mensen haar nu vaak inschatten als arrogant en oppervlakkig. Maar, hier gaat verandering in komen! Volgens Gaby gaan we haar échte persoonlijkheid zien tijdens de afleveringen van The Bachelorette.
In tegenstelling tot Gaby staat Chantal Janzen eerder bekend als een goedlachse good girl bij het Nederlandse publiek. Al is de blondine af en toe wel een tikkeltje ondeugend. Zo heeft ze Fatima Moreiro de Melo wel eens een tikkie voor schut gezet, tijdens het Televizier-Ring gala én is ze zeker niet op haar mondje gevallen.

Forumpagina

Het forumtopic van Gaby Blaaser telt ruim 60 pagina’s. Het topic staat echter wel boordevol zeer kwalitatieve foto’s!
Als we het over forumpagina’s hebben, komt Chantal Janzen toch wel echt als winnaar uit de bus. Het topic van deze dame telt dan ook ruim 400 pagina’s!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten