Video: Ashley Zaat laat zich onbedekt beetnemen tijdens vakantie Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat heeft weer eens een nieuwe video online gezet en het is gelijk een mooie. Ze laat zich namelijk beetnemen. 

De heerlijke vakantie van Ashley Zaat

De prachtige blondine was even aan vakantie toe. Dat is ook wel logisch, want normaal werkt ze bij Vandaag Inside zo hard, dat ze wel even een kleine pauze kan gebruiken. Alle stress die ze bij VI heeft opgebouwd, moet er natuurlijk ook weer een keertje uit. Dat is voor Ashley geen enkel probleem. Die heeft namelijk ervoor gezorgd dat ze flink onder handen wordt genomen om de stress eruit te krijgen. Ashley Zaat krijgt namelijk een flinke massage. En natuurlijk wordt dat intieme momentje even gedeeld met haar volgers, zodat iedereen kan genieten van het heerlijke lichaam van de prachtige blondine.

Lees ook: Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat laat zien wat ze onder haar jasje draagt

Ashley Zaat laat niks aan de verbeelding over

De aantrekkelijke blondine die je vooral kent van haar werk bij VI, laat niks aan de verbeelding over. Ze is namelijk volledig onbedekt in de video die ze plaatst op haar Instagram. Ashley laat daarmee aan haar volgers weer meer zien dan oorspronkelijk de bedoeling was. Maar haar volgers vinden dat natuurlijk niet zo erg. Die zijn de knappe blondine daar eigenlijk wel een beetje dankbaar voor. Ashley heeft dan ook een ongelooflijk goed lichaam om van te mogen genieten. Dat zie je hier ook. Van haar strakke lijf en aantrekkelijke vrouwelijke vormen, er valt een hoop te zien. Misschien dat Ashley nog even onbedekt in het zonnetje zo moet liggen, want ze heeft vooralsnog allemaal strepen op haar lijf zitten van haar bikini. Dat is natuurlijk ook niet helemaal de bedoeling.

Ashley Zaat geniet van warme zon met artistieke foto

De knappe blondine geniet van het warme zonnetje op de foto hierboven. Ze zit lekker in het zonlicht op te warmen, wanneer er een foto van haar wordt genomen. Ashley probeert zo nonchalant mogelijk te kijken en zorgt er daarmee voor dat het plaatje dat geschoten wordt gelijk ontzettend mooi eruit komt te zien. De afbeelding wordt in zwart-wit gemaakt, zo krijgt Ashley nog een beetje een kunstzinnig randje over zich heen. De knappe blondine vindt het allemaal best. Zolang zij mag genieten van het lekker warme zonnetje en zich nergens druk over hoeft te maken, staat ze alles toe. Het levert wel de leukste foto’s op.

Vakantie was hard nodig voor Ashley Zaat

Even er tussenuit, dat was wel nodig voor Ashley Zaat. De knappe blondine staat normaliter in elke uitzending van Vandaag Inside haar kunstje op te voeren en bier voor iedereen te tappen. En dat kan nog wel eens zijn tol eisen. De prachtige dame vond het daarom tijd om er even tussenuit te stappen en lekker te genieten van de warme zon. Gelijk heeft ze ook. Straks is Ashley weer helemaal opgeladen en klaar om haar taak weer uit te voeren. Voorlopig zal je het dus heel even zonder de prachtige blondine moeten doen in Vandaag Inside.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?