Video: Ashley Zaat laat zich onbedekt beetnemen tijdens vakantie Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat heeft weer eens een nieuwe video online gezet en het is gelijk een mooie. Ze laat zich namelijk beetnemen. 

De heerlijke vakantie van Ashley Zaat

De prachtige blondine was even aan vakantie toe. Dat is ook wel logisch, want normaal werkt ze bij Vandaag Inside zo hard, dat ze wel even een kleine pauze kan gebruiken. Alle stress die ze bij VI heeft opgebouwd, moet er natuurlijk ook weer een keertje uit. Dat is voor Ashley geen enkel probleem. Die heeft namelijk ervoor gezorgd dat ze flink onder handen wordt genomen om de stress eruit te krijgen. Ashley Zaat krijgt namelijk een flinke massage. En natuurlijk wordt dat momentje even gedeeld met haar volgers, zodat iedereen kan genieten van het heerlijke van de prachtige blondine.

Lees ook: Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat laat zien wat ze onder haar jasje draagt

Ashley Zaat laat niks aan de verbeelding over

De aantrekkelijke blondine die je vooral kent van haar werk bij VI, laat niks aan de verbeelding over. Ze is namelijk volledig onbedekt in de video die ze plaatst op haar Instagram. Ashley laat daarmee aan haar volgers weer meer zien dan oorspronkelijk de bedoeling was. Maar haar volgers vinden dat natuurlijk niet zo erg. Die zijn de knappe blondine daar eigenlijk wel een beetje dankbaar voor. Ashley heeft dan ook een ongelooflijk goed om van te mogen genieten. Dat zie je hier ook. Van haar strakke lijf en aantrekkelijke vrouwelijke vormen, er valt een hoop te zien. Misschien dat Ashley nog even onbedekt in het zonnetje zo moet liggen, want ze heeft vooralsnog allemaal strepen op haar lijf zitten van haar bikini. Dat is natuurlijk ook niet helemaal de bedoeling.

Ashley Zaat geniet van warme zon met artistieke foto

De knappe blondine geniet van het warme zonnetje op de foto hierboven. Ze zit lekker in het zonlicht op te warmen, wanneer er een foto van haar wordt genomen. Ashley probeert zo nonchalant mogelijk te kijken en zorgt er daarmee voor dat het plaatje dat geschoten wordt gelijk ontzettend mooi eruit komt te zien. De afbeelding wordt in zwart-wit gemaakt, zo krijgt Ashley nog een beetje een kunstzinnig randje over zich heen. De knappe blondine vindt het allemaal best. Zolang zij mag genieten van het lekker warme zonnetje en zich nergens druk over hoeft te maken, staat ze alles toe. Het levert wel de leukste foto’s op.

Vakantie was hard nodig voor Ashley Zaat

Even er tussenuit, dat was wel nodig voor Ashley Zaat. De knappe blondine staat normaliter in elke uitzending van Vandaag Inside haar kunstje op te voeren en bier voor iedereen te tappen. En dat kan nog wel eens zijn tol eisen. De prachtige dame vond het daarom tijd om er even tussenuit te stappen en lekker te genieten van de warme zon. Gelijk heeft ze ook. Straks is Ashley weer helemaal opgeladen en klaar om haar taak weer uit te voeren. Voorlopig zal je het dus heel even zonder de prachtige blondine moeten doen in Vandaag Inside.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!