Foto: Barvrouw Ashley Zaat vermaakt zich uitstekend met meerdere mannen in bubbelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat heeft een speciaal plekje veroverd in de harten van de Nederlandse mannen. Maar blijkbaar heeft ze ook een plekje veroverd in het bubbelbad. 

Aantrekkelijke blondine Ashley Zaat maakt het erg bont in bubbelbad

De knappe presentatrice Ashley Zaat is vooral bekend van haar rol in het programma Vandaag InsideEn als je als knappe dame de mannen van VI aankan, dan kan je in principe alle mannen wel aan, waar ze ook zijn. Dus had Ashley Zaat geen enkele moeite om met meerdere mannen een bubbelbad in te stappen. Dat ging eigenlijk zeer goed. Nu helpt het dat de mannen in kwestie familie zijn natuurlijk. Ashley is aan het genieten van een welverdiende vakantie en komt daarbij helemaal tot rust. Natuurlijk deelt ze alle mooie foto’s en video’s van haar vakantie met haar volgers, zodat zij een beetje mee kunnen genieten van al het plezier.

Lees ook: Video: Ashley Zaat laat zich onbedekt beetnemen tijdens vakantie Vandaag Inside

Ashley Zaat ontspant in badkleding

Hoewel het grootste deel van de knappe blondine onder water steekt, kan je nog wel een klein deel van haar fantastische zien. En dat ziet er in de badkleding die ze draagt natuurlijk geweldig uit. De aantrekkelijke blondine weet op die manier van haar vakantie wel een feestje te maken. Elke dag trekt ze wat anders verleidelijks aan. De foto’s en video’s die Ashley op haar social media verspreidt liegen er niet om. De knappe blondine weet al haar volgers met haar plaatjes te verleiden.
Ashley Zaat deelt mooiste momenten in luchtig jurkje

Nu haar vakantie tot een einde komt deelt Ashley alle mooie momenten die ze de afgelopen tijd heeft meegemaakt. En ze begint de reeks leuke foto’s met een kiekje van haar in een ontzettend zomers en luchtig jurkje. Dat ziet er natuurlijk wel erg goed uit zo. De aantrekkelijke blondine weet met haar jurkje een zeer verleidelijk plaatje te maken waar haar volgers absoluut van smullen. Aan alle foto’s te zien is de vakantie van Ashley absoluut bevallen. Ze zou zo weer gaan. Haar volgers vinden dat niet erg, want als Ashley weer vertrekt naar een warm en zonnig land, kunnen zij weer extra lang genieten van alle mooie outfits die ze daar draagt. Dat is pas echt een win-win situatie.

Ashley Zaat straalt in kort rokje en strak topje

In haar verleidelijke outfit weet Ashley Zaat de boel flink op zijn kop te zetten. Haar volgers zij helemaal door het dolle vanwege deze heerlijke foto. Ashley heeft een mooi rokje aangetrokken, waardoor je haar benen er verleidelijk nog onderuit ziet steken. Haar topje is aan de strakke kant, waardoor je goed zicht houdt op het aantrekkelijke van de blondine met haar prachtige vormen. Het is duidelijk een van de betere outfits van Ashley haar spannende zomerse vakantie. Deze mag thuis ook best gedragen worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!