Auw: Jutta Leerdam valt keihard op haar gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is enorm fit en flexibel. Daarom verwacht je niet dat deze talentvolle blondine soms ook flink op haar smoel gaat!

Jutta Leerdam traint natuurlijk iedere dag hard. Maar het kan niet altijd goed gaan, dat laat de blondine zien via Instagram. Jutta deelt een pijnlijke video van haar val tijdens de training. We hopen dat ze nog heel is!

Jutta Leerdam maakt flinke smakker

Op de video die Jutta Leerdam onlangs deelde via Instagram is te zien hoe de blondine finaal onderuit gaan tijdens de schaatstraining. Hopelijk heeft Jutta na deze val geen blessures gekregen, want dat zou haar carrière in de weg zitten. In ieder geval lijkt dat helaas wel het geval, want de val ziet er allesbehalve zacht uit. Sterker nog, Jutta valt recht op haar gezicht op het ijs. Geen goede start van een training dus. In ieder geval lijkt de blondine er zelf goed om kunnen te lachen, aangezien ze het gewoon via Instagram plaatst. Het maakt haar blijkbaar helemaal niks uit als mensen om d’r lachen, sterker nog, ze doet het zelf al.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam vult strakke legging met heerlijke rondingen

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam laat weten helemaal klaar te zijn voor race

Jutta Leerdam laat zich door een val niet uit het veld slaan. Dat bewijst de blondine nu opnieuw door middel van een motiverende video op Instagram. “The season is coming. Speeding things up before my first race starts next week“. Op deze video zien we de blondine die ontzettend hard aan het trainen is. Maar tijdens dat trainen, heeft de schaatsster uiteraard nog even tijd om verleidelijk in de camera te kijken. Want hoe hard je ook traint, Jutta moet er natuurlijk wel goed uit blijven zien. Maar met zo’n uiterlijk moet dat wel goed komen, en dat weet ze zelf ook wel, anders zou ze niet telkens poseren tijdens de training. Jutta is in ieder geval goed bezig! Op het vlak van uiterlijk, en trainen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam trekt alle aandacht met dit verleidelijke jurkje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam wéér aan het trainen

Maar dat uiterlijk van Jutta Leerdam, is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen. De blondine bewijst iedere dag dat ze er ontzettend hard voor werkt, en dat valt dan ook niet in twijfel getrokken te worden. Zo plaatst de schaatsster wéér een foto vanuit de sportschool, met een motiverende quote. Het is duidelijk dat Jutta zoveel mogelijk mensen wilt motiveren om ook te gaan sporten; “Facing the bright side“. Met een gefocuste blik kijkt ze vooruit. Ze kijkt naar de ‘bright side‘ dus. Stiekem is ze hier gewoon aan het poseren voor de foto, maar ze wilt natuurlijk laten lijken alsof ze hard aan het trainen is. Wat ze natuurlijk gegarandeerd ook doet. Hopen dat de enorme smak die ze hierna maakte haar harde trainen niet in de weg gaat zitten..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...