Astrid Kersseboom is De Slimste Mens!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Who run the world? Girls! Voor de derde keer in de historie van De Slimste Mens heeft een vrouw de overwinning gepakt. Ditmaal mag een klassieke Mannenzaken-favoriet zichzelf een jaar lang ‘De Slimste Mens’ noemen: Astrid Kersseboom!

Normaal is het ons om het even welke dame het ver schopt in De Slimste Mens. Dit seizoen hadden we stiekem wél een favoriet: Astrid Kersseboom! Op Mannenzaken.nl is de nieuwslezeres al jaren zeer populair. Nu ze zich een jaar lang ‘De Slimste Mens’ mag noemen gaat die populariteit natuurlijk alleen maar verder groeien!

Lees ook: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

Astrid Kersseboom verslaat Jeroen Grueter

De finale was een echt NOS-onderonsje. NOS Studio Sport-commentator Jeroen Grueter maakte indruk met zijn kennis, maar Astrid Kersseboom van de NOS journaal-afdeling bleek nét iets slimmer. De twee hadden zich eerder in de spannende finale al ontdaan van operazangeres Francis van Broekhuizen.

Monica Geuze niet de Slimste Mens

Het quizprogramma brak kijkcijferrecords dit seizoen. De programmamakers geven corona de ‘schuld’ – veel prominente BN’ers hadden een lege agenda, waardoor het deelnemersveld deze keer aantrekkelijker was. De deelname van Monica Geuze is daar een voorbeeld van.

Lees ook: Monica Geuze scoort bij Slimste Mens: Internet woedend

Fish & Chips voor winnares Astrid Kersseboom

Nadat Jeroen Grueter zijn klok tactisch gezien op een verkeerd moment stilzette, kon Astrid Kersseboom het met drie goede antwoorden ‘afmaken’. Gelukkig voor de nieuwslezeres kreeg ze een simpele vraag over Fish & Chips. Een smakelijke manier om het seizoen af te sluiten! Gefeliciteerd Astrid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?