Astrid Kersseboom is De Slimste Mens!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Who run the world? Girls! Voor de derde keer in de historie van De Slimste Mens heeft een vrouw de overwinning gepakt. Ditmaal mag een klassieke Mannenzaken-favoriet zichzelf een jaar lang ‘De Slimste Mens’ noemen: Astrid Kersseboom!

Normaal is het ons om het even welke dame het ver schopt in De Slimste Mens. Dit seizoen hadden we stiekem wél een favoriet: Astrid Kersseboom! Op Mannenzaken.nl is de nieuwslezeres al jaren zeer populair. Nu ze zich een jaar lang ‘De Slimste Mens’ mag noemen gaat die populariteit natuurlijk alleen maar verder groeien!

Lees ook: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

Astrid Kersseboom verslaat Jeroen Grueter

De finale was een echt NOS-onderonsje. NOS Studio Sport-commentator Jeroen Grueter maakte indruk met zijn kennis, maar Astrid Kersseboom van de NOS journaal-afdeling bleek nét iets slimmer. De twee hadden zich eerder in de spannende finale al ontdaan van operazangeres Francis van Broekhuizen.

Monica Geuze niet de Slimste Mens

Het quizprogramma brak kijkcijferrecords dit seizoen. De programmamakers geven corona de ‘schuld’ – veel prominente BN’ers hadden een lege agenda, waardoor het deelnemersveld deze keer aantrekkelijker was. De deelname van Monica Geuze is daar een voorbeeld van.

Lees ook: Monica Geuze scoort bij Slimste Mens: Internet woedend

Fish & Chips voor winnares Astrid Kersseboom

Nadat Jeroen Grueter zijn klok tactisch gezien op een verkeerd moment stilzette, kon Astrid Kersseboom het met drie goede antwoorden ‘afmaken’. Gelukkig voor de nieuwslezeres kreeg ze een simpele vraag over Fish & Chips. Een smakelijke manier om het seizoen af te sluiten! Gefeliciteerd Astrid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.